iklan-iklan~sila click

Monday, April 28, 2008

Cousin baru..?

HUrm...arini sunggug bosan...Pgi td ok lah jgk..coz bgun jer tido trus on9 ngn yg tersyg..tp kejab jer coz he got things to do...hurm...ptg mak ajak gi Jusco..tp mls la plak nk kua..tak der mood...semua org pelik..tak kn aku yg gila shoping nie tk mau go Jusco..actually im waiting for him...hehehehe..so ngadap jer la laptop nie..tp huhuu...hampa jer...die tak on9 pun..aish..mula la rase sedey...tapi tak per..dah bese pujuk diri sendiri...no hal punya...


Dah tue abah ngn tak putus asa trus ajak gi jln kat mlaka...aik...mlaka lagik..hurm...tp aku tetap tolak..ngn alasan mls dan penat..apa yg penat aku pun tak tau...hehehhehe...pai la mlm aku tunggu..tapi...hurm..last2 ngadap la blog nie and skodeng2 blog org len gak...


Mak ngah ada call kata ada "crita hot"....gosip apa plak kali nie..aish...rupanya...ada jejak kasih la...mak ngah dah jumpa anak die yg dah 25 tahun terpisah..so mak ngah nk knal kan kat kitorng semua...aish..siap bgtau aku lagi..hencem org nya...hahahahah...len mcm jer bunyi jer...nie yg tak sabar nk gi KL nie..aish...tp yg mls nyer bila dah jumpa ramai2 nie..mesti aku kena solan camnie..."shira bila nk kawen?"...aish...heran aku..muka aku nie mmg dah layak kwin ker...hurm,blaja pun tak abis agi..nk kwin plak...tunggu smpai seru...hehehehe...dan biasanyer solan2 cam tue aku bia kan jer...jwpan nyer ialah sebuah senyuman yg cukup hipokrit...hahhahaha....

Aish...bila la abah nk gi KL nie..dah tak sbr nk jumpa cousin bru nie...start from next week dah agak sibuk tlg mak long tuk wedding kak ati..hurm..bese la aku kan org penting(ayat perasan)....then kena anta wan( nenek kesygn) gi jumpa pakar ....aish..sian wan..tak abis2 ngn sakit die...sebaik aku cucu prihatin...hehehehe....then nk tlg busu settle kan probs keta die tue..aish..lihat lah betapa bizy nyer aku...tp tak per..at least tak lah busan duk uma jer..!

Yer la..nk kua dating org nyer tak der...aish..apa lah nasib...huhuhuhu...sabar ek aida..mcm tak bese plak...Hurm, aku pun dah ngantuk nie...sja jer..abis kan mase kat blog sblm lelap kan mta...hope dpt mimpi indah...hehhehe...bye..tata..smoga hari esok lgi bek dri arini...wsalm....

No comments: