iklan-iklan~sila click

Friday, April 25, 2008

love can u make me happy????

aish....im so tired talking bout this matter...
but i have to...ada salah..tak der pun slah...aku tak paham r ngn manusia nie..bila aku ada depan mata die...sayang kat die..duk adap die sepenuh ati....tak mau hargai...but yet, aku still leh sabar lagi..yer la dah kata syg kan..so, i will be there till aku ilang sabar....tp hampeh jer....so, aku pun angkat la kaki...3 bulan aku duk pikir....tenang kan diri...tak layn sape2 pun...janji tue janji nie..semua tue la...aish..sebaik aku tak gila..yg pastinya time tue mta mmg stock bengkak...huhuhu...so, die dah decide nk pilih that gurl instead of me..aku hormat keputusn die...dan aku doakn die bahagia dgn seikhlas hati...ati aku yg cedera nie pandai la aku cri ubat sendiri...
hidup kena di teruskan sbb aku tgk die pun bahagia...walaupun masih berharap kitorng bleh bersama tp aku simpan jer niat and harapan tue..sbb useless..bila aku move on ngn idup aku...dah ceria balik...dah ok...knp mesti datang kat aku balik....
senang2 jer dtg and ckp" aida, i still need u"...argh....mcm sengal..."still luv u"...apa semua nie...ngt aku nie bola ker..bleh tendang sana sini...aku pun ada perasaan babe!!rase nk ngis jer bila dgr dia ckp cam tue....bukan sebb suka tp sbb rase mcm bodo....
aku pun manusi gak...ada hati dan perasaan...knp nk dtg and pergi sesuka hati...
menyesal??padan r muka...dah tue yg kau cari..yg kau nk..and skang bila dah jd cam nie nk expect aku terima syg, cinta ko mcm dulu...argh...sungguh kejam..
walupun dlm hati aku msih syg kat die..tp syg tue tak cukup pun nk wat aku syg mcm dulu kat die...mase dah lama berlalu...benda tue pun dah jd taun lepas...skang nk dtg kat aku..n harap aku leh ok..im so sory...i cant..aku syg lgi tp aku tak bleh..sbb fokus aku dah berubah...maaf?aku dah lama pun maaf kan ko..cuma ko jer tak nmpak..sbb ko dah campak aku jauh2 dr hati ko tyme tue...skang bila dah jd cam nie..bru ko nk sedar...
aku tak mau pisang buah dua kali sbb aku pun tak suka sgt mkn pisang....huhuhu...aku beh
anggap die kwn..juz fren..not more...
fren,
im still here for u..but not the old one..who can care and love u more than my self....
im so sory for dat...i really cant..coz my fokus had changed..plez pray for my hapines..
i really hope that u will find som1 else who can care and luv u like what i do before...
May God bless u...

No comments: