iklan-iklan~sila click

Friday, April 25, 2008

tak tau n tak paham.....

huh...

last week gi k.l...saje2 jer sbb dah agak bosan duk umah...lgpun dah lama tak gi uma m.lang....b4 that gi midvalley tgk muvie ngn my cousin...then dlm kul 8 bru pai uma....hurm....dalam buln nie mcm2 jadi kat aku...tak tau la...thats why aku decide nk kua jln2..tenangkn otak...duk uma m.lang dlm 4 hari...sbtu gi low yat ngn abg and angah..mcm2 r aku beli pai abg pun pening nk layan aku...then kitorng gi test chicken rice kat KFC...not bad la..tp aku msk lagi sedap kot...huhuhuhuhu......

hurm....
sabtu pas abah tgk bola kat kelana jaya ngn boy...die call ajak gi uptown kat damansara...aku pun ikut la...jln2..mana bleh aku tolak..maka agak2 kul 12 kitorng pun sampai la kt tempt yg dituju.....cam bese..aku pun pusing2 la..tgk mcm2 kerenah...tak lama pas tue..mummy and ina(my cousin) pun smpai...so,aku pun pusing lagi uptown tue tuk sekian kali nya....sedar tak sedar dah kul 3 pagi..kitong pun balik la..mummy ajak tido umah die..so,kitorng g la..ngn sehelai sepinggang...dan berharap abg akn dtg esok bwk bju kitorng....esok nya ari ahad, pgi2 lagi abah and boy dah gi mancing kat area klang...aku pun tunggu abg smpai sbb dah jnji nk gi umah induk plak tgk mirul(cousin aku).....smbil2 tue aku duk la tgk AF6...aku minat Aliff and NUbhan...hehehhe...then dlm kul 12 lebih kitorng gerak...induk wat LAKSA...apa lagi ...kitorng blasah la ramai2...kecor gila uma..hahhaha..tue la akibatnya bila semua cousin2 dah berkumpul....ptg tue aku balik seremban..abah amik..sbb PN HASNAH(my mom) dah bising...die dah rindu kat aku kot...aku pun balik sbb aku pun dah mula rindu kat sesorng...hahahha...sapa?biarlah rahsia...aceh2...


No comments: