iklan-iklan~sila click

Monday, May 12, 2008

TAG thinging copy from azlan dawai..

7 fakta tentang saya

1) nama :aida nurshira bt mohd yunus
2) 2 bradik..aku first
3) amik lesen moto tyme umo 16 thun and dah ada lesen keta tyme umo 18 thun
4) shopping!
5) novel
6) suka menulis..tue sbb aku ada blog nie....
7) kalu aku marah aku tak ckp..aku diam jer....





7 perkara menakutkan saya
1) the one...Allah s.w.t
2) hilang org tersyg...mak and abah..semua family...kwn2..
3) accident
4) syg pada org yg salah
5) putus cinta...huh!
6) kucing..tp kucing mmg tak takut ngn aku...!huh!
7) buat org terluka...





7 lagu buat masa sekarang
1) hanya kau yang mampu-aizat
2) jangan bilang tidak
3) sebelum cahaya-letto
4) wont go home without you
5) careleswhisper-tamia
6) warisan
7) aku tak mau sendiri-bunga





7 perkara yang selalu saya sebut
1) sengal
2) jem!
3) siut jer...
4) dah tak der keje len la tuh...
5) sukati la...
6) ngape ek...
7) hurm...




7 perkara yang amat bernilai
1) masa
2) family and kwn2...
3) kasih syg..
4) "syg"
5) nyawa
6) otak
7) duit




7 "pertama kali" dalam hidup saya
1) pandai naik moto ( darjah 5)
2) msuk sek tadika...(3 tahun)
3) jatuh cinta....real punya ( form 4)
4) accident moto (form 1)
5) kehilangn org paling aku syg(arwah atuk)..esak2 aku ngis..(darjah 1)
6) kena tipu ( 19 tahun)
7) lukakan hati org yg syg aku...(form 2)..





7 orang bertuah
1) aku..sbb masih hidup tuk btul kan kesilapan aku...
2) datuk K...sbb dpt bini cantik..muahha
3) adik ...sbb abah tak tegas sgt ngn die..bukn mcm aku dulu..
4) aku lagi...sbb ada family and kwn2 yg sgt baik...
5) dia...sbb aku syg die..
6) toi..walupn suara xsedap tp masih tak kua AF lgi...siap kau!
7) kita semua..sbb jd rakyt malaysia..(aku dah abis idea)

No comments: