iklan-iklan~sila click

Tuesday, May 13, 2008

arini..

hurm...
arini memulakan ari agak lewat sikit...
sbb smlm tido kul 3 pg...
aku gi skodeng blog org...
mcm2 yg aku bace...
best gak dpt bace kisah2 org nie...

skali terjumpa blog adlyn..
hurm...adik tue dulu..atlet selangor...
muahahha..tetiba teringat kat cinta lama plak...daj atlet slangor tue....
apa nama die ek...jab aku ingt jab...hurm...hah!Fahrul...a.k.a..Ae...hurm...
last borak ngn die tahun lepas...die call aku..die bgtau die dah stop ngn sukan...
dah jd pegawai bank kat sabah...
huh!!terkezut aku....

td lepak ngn apit...
muahahha..bdk tue bikin aku gelak btul la...BOTAK!!(PLKN punya psl)
hahaha..kasanova botak!
sakit perut aku gelak...
mkn2 jab..then die teman aku beli barang smbil die cite psl gig and awek die...
aku pun dgr jer....(kononnya aku akk spupu yg prihatin la)...

lm online mcm bese....
tp mlm nie ada ok sikit..sbb "dia" on9...
spa die?kan dah kata...jgn tanya..."dia" ialah "dia" la..
hik3....
then aku borak2 ngn axy...gelak2...
ada la keje bodo aku wat ngn axy mlm td...
borak2 psl life....ase mcm nk stop kan jer tyme nie..sbb dah tak larat nk pkir apa akan jd akan dtg...
mcm dah tak leh nk terima...
rase mcm dah berat sgt kat bahu nie.....
huuhuuhu.....tak bersyukur btul aku nie kan...

skang dh kul 1.40 a.m dah pun....
agak mengantuk la...
mmmm....
aku tak bls msg ada dak nie...
huhuhuhhu...
bkn tak mau bls...
tp tak mampu nk bls...
sbb kalu aku bls kang...die akn melalut ngn kiriman mms die yg cantik2 tue...
argh....kalu "dia" anta xper la...nie dak tue...
aish...kalu aku lyn...mmg cri mslh la nama nye...


aktiviti esok..
hurm...nk gi bank...huh!mak dah bising...suh gi update apa ntah bendalah tue...
then nk comfirmkn ngn busu....
and the last one is...nk call wan..as known as nenek...bila tarikh appointmnt doc die...
nk kena set tyme...huhuhu...


hujung bulan agak bizy...
weding kak atie...
mcm2 hal la..
kek la...muffin la...mcm2 la..
mcm aku lak nk kwen sibuknya...

ops..lupa..td my dear fren (usop) call inform yg die dah blik seremban.....
hurm...ajak men bowling and minum2 ptg td...
tp aku lupa sbb aku duk lepak ngn apit lama sgt...
aiseh...kena la aku pujuk die esok...
satu keje lagi...
apa pun dah tak sbr nk tnggu erik from kedah...(uum sintok)
ntah apa rupa ntah kwn aku sorg tue...
winddduu gile kat die....
wah...byk benda nk wat ngn die...hahahahah..tmbh plak jborn dah abis matrik!
lgi rancak la gerak kitorng!!
seriusly i cant wait for that!
luv u my fren!

No comments: