iklan-iklan~sila click

Tuesday, May 6, 2008

mei telah menjelma meninggalkan april dengan seribu kenangan...

hurm...april dah pun berlalu...bestnyer....now, May already...then jun...yahoo...cant wait for that..really need to see him....coz i will be crazy gurl if i have to wait about 2 or 3 months more....huh!!betul la org kata "penantian itu satu penyiksaan" dan tepat sekali bila org kata "cinta tue menuntut kesabaran".......


dun know y...but my mood is getting worst!!maybe penat sgt....argh...today everything serba tak kena...and yg paling tak aku sedar...aku marah die tadi...OMG!!!...whats wrong wif u aida!!!it never hapen before...tetiba jer angin aku naik...padahal tak der pe yg slah pun...cuma reply lambt sikit...huh!!!trus aku off laptop...off hp and everything yg bleh die conect ngn aku...dan after 5 hours..bru aku sedar apa yg aku buat...huhuhu...

im so sory dear...mybe i think so much bout him..tak tau knp..rase mcm riso jer...jarak nie menambahkan lagi kebimbangn yg sedia ada...huh!!!dear, im sory...but thanks coz tak marah i balik...balik malaysia cepat plez!

No comments: