iklan-iklan~sila click

Tuesday, May 20, 2008

tgn yg tek reti berhenti menaip....

arini bgun lambat giler....11 am!huhuhuhh....
pg tue dah bgun dah....tp pas kul 8.30 tido blik...
sbb syg dah gi keje...so dah tak der spa nk borak...
aku pun apa lagi...tido la...

tghari syg msg balik...lunch tyme kan..
tp mood aku cam tak brape nk ok..tak tau knp.....
ptg tue abis keje die msg...tp lambt sgt..bila aku reply balik..die kata got somthing to do..then reply la "ok"...which is im not ok actually...
tunggu la dgn sabar nyer smbil lyan jer cite yg ntah pape kat tv nie...
kul 9 bru die msg balik....bru pai umah katanye..."sory yang,i balik lambt...nk mandi jab eyh.."
dgn mood yg agak cam tak bape nk best aku pun reply "ok"...
then ada la bape2 msg..then die kata nk jamming jab...argh!again...
aku pun....ok..i gi la..i tak kisah...(padahal mmg aku kisah)...
byk btul aku menipu arinikn...huhuhu..tp it was ok...aslkan die gumbira...


actually sian kat die...kena byk sabar ngn kerenah aku niey...
dah la dtg lambt tyme date tue...
2 jam die kena tunggu...sian die...aku plak slalu majuk...kdg2 saje2 test power...hehehehe..
at first tak sangka kitorng akn gi sejauh niey..
coz we r juz fren....mungkin perpisahan aku yg dulu buatkan aku rapat ngn die...
ruang yg aku bg pd die tuk knl aku, die guna sebaik mungkin hingga aku fall in luv again..
die seorng yg baik...penyabar...cool jer...dan sgt2 memehami...
aku jer yg baran,pemarah,kuat majuk...huhuhuhu.....
die pandai main peranan...dah tak keterlaluan kalu aku katakan yg die semakin menunjukkan ciri2 lelaki yg aku cari....


sumpah...aku hampir give up bila dpt tau die kena gi jepun aritu...
aku takut aku akan berubah hati...sbb yg disana tetap menunggu....lgipun kami bru nk kenal hati budi..tiba2 die kena gi jauh...
aku tak brani nk janji yg aku tetap aku yg dulu lps die balik dr jepun...
but alhamdulillah....semuanya under control...
paling aku terharu...die call aku...Ya Allah..tyme tue menitis airmata..bukan sbb rindu tp sbb terharu..
sblum nie gi aku rase 3 bulan nie mcm 3 tahun...
tp sbb die ada dgn aku selalu...call...ym..so aku rase dekat ngn die...
jauh tak bermakna kami tak leh knl each other...


tyme bufday aku...die call...
semata2 nk wish happy bufday...
dah la call mahal..tp die call jgk...
aku tak sngka die ngt bufday aku..
sbb aku pernah bgtau die sekali jer dulu...
and tyme bufday die...aku pun lupa...huhuhu
tyme tue aku rase mcm nk ngis lg..
sbb die wat hati aku tersentuh....
keadaan yg memisah kn kitorng....
aku semakin pasti tntg perasaan yg yg ada skng...
aku kongsi kegembiraan aku ngn mak...



mase terus berlalu dgn cpat...
walaupun ada yg cuba kaco hbgan kami..
malah org tue lebih baik..
tp aku tak tau...knp hati aku tetap pd die...
padahal....ntahla...
aku harap penantian aku berbaloi...


im not sure bout my feeling yet...
but on 14 May...
he called me..he's back!
tyme tue aku happy sgt...
then die kata nk jumpa.....oh Tuhan...
he juz came back and now nk travel dtg sini yg amik mase 7-8 jam...
finally we meet on 17th may...rindu giler!


on that day...
i can feel what he feel...
dulu aku ngt semua yg die kata hanya mainan msg jer...
tp aritu aku rase setiap yg die kata dulu...
btul...masa yg memisah kan kami....
pada hari tue...
aku fikir sedalam2 nya...
love is about taking risk..
and aku dgn bulat hati menetapkan...yg die adalah pilihan aku...
yup!thats my final decision...
tak kan toleh belakang lgi dan "die" akan ku lepaskan sbb bkn jodoh kot...
at least aku buat satu kptsn dan die pun tak tunggu aku lagi..
aku siap mintk die doakan kebhgiaan kami...kejam ker?tak kan...

No comments: