iklan-iklan~sila click

Friday, June 13, 2008

aku agak marah arini..

huhuhuhu..
arini mood aku tak bape nk bgus...geram!di ulangi...GERAM!
sbb die??
bia aku jer la tau...

abis semua org kena marah ngn aku arini...
dgn dia skali kena marah..
sian kan...tak psl2 jer....dah la die tak tau pape....
sory...lost control td..


lagi 3 minggu nk masuk campus balik..
apa2 pun tak ready lg..
ntah mana ntah aku ltak brg2 aku...

sedar tak sedar tak lama lagi nk raya la..eh,puasa dulu...
hurm..hopefuly raya kali nie lagi best dr taun lepas...
tapi kan....
lagi best kalu dia ada kat sini skali..
harap2 la die gi sana after raya...or lagi best..after aku abis exam..kan bgus..kan2...
bleh ke yang...huhuhuhu...

No comments: