iklan-iklan~sila click

Friday, June 6, 2008

lamanya aku cuti..

im back!
setelah lama aku tak on9..
lastly mlm nie aku bleh gak bukak laptop..
wedding kak atie pun dah selesai..
alhamdulillah..aku dpt jalankn tugas PA dgn baik...
hehehhehe...
esok...nk gi bercuti...somwhere kat malaysia...nun..kat pantai timur...
niat ati nk gi utara...tp abah tak mau plak...adei....

tak sempat nk amik pic byk2 tyme weding tue sbb aku bizy gile..
PA la katakan..
hp aku pun kat abg jas...ada la jgk die amik pic...
sebaik...ada die...


life???
getting better.....
tinggal sebulan jer lgi seblm balik kampus....
hwaaaaaaa.....aritu rase mcm tak sbr nk balik..now rase mcm tak mau plak..

minyak naik...?
aish...hangin jer satu badan..!
jem btul la...!mendadak plak tue naik....
adei.........kejam betul la....!


him?
ok2 jer...
cuma makin ari makin gile....
Thanks God for giving me this kind of experience....
I will care and apprciate it...promise!
Juz satu jer yg tak leh aku dgr...ngat..
die akan ke sana lagi....maybe raya kat sna...
argh....tension!
puas dah aku pujuk...mintk die gi lepas rya...
huhuhu...
hopefully berjaya!
plez...plez...plez...

No comments: