iklan-iklan~sila click

Wednesday, June 18, 2008

muka hencem tp perangai..cit!

firstly sy just nk bgitau sy geram..G.E.R.A.M..sakit sgt hati nie..
yerla mana tak sakit bila tgk kwn sy sakit...
adala sorng mamat nie kan..muka mmg la hencem tp perangai..Ya Allah..grrr..mmg menyakitkan hati...
die couple ngn sorg kwn bek sy nie...kwn bek sy nie bru jer pas frust..then mangkuk ayun tue pun cucuk jarum..always ada bila kwn sy perlukan die..baik la sgt die kan..nice jer perangai die..sopan jer..senang cite mmg nmpk cam budak bek la.."nampak jer"..
then lepas beberapa bulan diorng couple mamat nie dah mula tunjuk belang...
cit!kua semua perangai die...ikut suka ati jer...dah tue leh ckp leh tak jgn ganggu die and biakan die...
ceh!spe yg cari spa dulu...sapa yg terhegeh2 nk kwn dulu...(sy dah mula beremosi)...
dulu ko yg mintak nie semua,skang bila kwn aku dah care ngn kau...kau bg ayat2 kejam kat die kan...dah tue bleh plak ko ckp ko tak ready pun tuk couple...ceh!nk idup sorg...ceh!
abis slame nie yg ko kejar kwn aku kulu kilir tu menda...sakit pening ko ngadu kat die..mlm2 ko kaco die tido..spa yg teman ko kalu ko nk balik umah...spa yg byk tlg ko...sah la ko nie manusia yg cepat lupa diri...lidah bercabang...
ko langsung tak hargai die kan...sekelumit pun tak der perasaan kemanusiaan ko kat die kn...
aku blom penah jumpa manusia cam ko nie....sia2 btul la!..
pas ko bg die harapan ko wat die mcm sampah jer kan...dah tue ko bia jer...agak2 ko rase nk,ko dtg..agak2 rse tak mau...ko diam kan diri...alasan ko ialah sibuk study!cit...penipu btul...yg ko lepak pai tak balik2 kolej tue bleh plak kan...apa punya org daaa...
sudahnya, ko putuskan hbgn tue ngn alasan sebenarnya ko tak ready lagi tuk nie semua...and konon2 nyer u need to be alone..lebih selesa sorg2...ceh!
tak pai seminggu, aku tgk kat myspace ko dah ada awek baru...ceh!
bie konon...weh!apa ko rase ha bergembira atas kesedihan org lain...
G.I.L.A!
ko mmg tak btul la....suka2 ati jer mainkan perasaan org len..mcm ko nie hebat sgt!
dah tue bleh ckp,ko wat apa yg ko suka...weh,ko ngt ko spa pai semua org nk dgr ckp ko..!hebat sgt ker...
pesanan tuk ko,
setelah ko campak kwn aku...ko bia die terseksa sedangkan ko tau apa yg die rase sblm nie..
ko tindas die..aku amat lah marah..tp nk marah tue tak guna..so aku hanya mampu doa..aku doa semoga ko dpt apa yg ko cari...ko bahgia ngn jalan yg ko pilih...bergembira atas kesedihn org len..dan ingt la...walaupun sekelumit Allah akn tetap bg balasan...itu janji Dia..dan semoga ko berjaya wat semua org dgr ckp kau....dan semoga aku tak jumpa lagi org mcm ko!

No comments: