iklan-iklan~sila click

Wednesday, June 18, 2008

yeaaa...yeaaaa...

hehehehehe....(aik apahal awl2 lagi dah senyum2..gile ke apa)...
kan semlm en azraf majuk...
sblm tido smlm dlm kul 3 a.m sy sent msg say sory and semua bnda yg bese sy wat sblm kitorng tido...muahaha...tp die tak reply pun...majuk lgi ke?(hati sy berkata2)
ok,fine..sy wat tak tau jer...lantak la..trus tarik comfeter and tido...ZZZZZZZ

pagi td..tibe2 lagu KAMI( lgu kesukaan sy and en azraf) memekak2 kaco tido sy..
sy wat bodo..skali...lah..hp aku bunyi upanya..en azraf call...jeng..jeng..
sy pun dgn mamai2 tp still ase nk wat jahat...wat2 la majuk..hik2..
die pun trus sy gudmorning and semua benda yg slalu kami wat tyme bgun tido..(tak leh cite kat sini..secret..hehehe)

maka pas tue sy pun smbg tido balik sbb en azraf dah gi keje...
pai la kul 9..en azraf msg..tnya dah bgun lom..dah bfs lom..
sy pun bls cam bese...tetibe die kata..rindu la...hahahah..bru tau rindu..tu la sapa suh majuk mlm td..muahahhaha...
maka kerana sy gf yg bek, sy pun bg la semngt tuk die keje and sy pun mmg tak mau kaco die keje...
lunch tyme msg balik...

tp arini byk gurau...yer la kan..smlm kan dah majuk satu hari suntuk...
arini kira cam double la tu replace smlm kan...hik3...
tp arini sy agak naughty gi nyakat die...hik3...mesti die jem kan..
tp tak per...sy suka...sbb sy nk sgt tgk die MARAH..sbb die tak pernah MARAH...
bley ke syg?muahahaha...kejam nyer sy nie kan...

No comments: