iklan-iklan~sila click

Friday, August 29, 2008

Ramadhan datang lagi...

tinggal lagi beberapa ari jer ramadhan akan muncul dgn seribu satu nikmat...
tak sabar sgt...lagi best kalu dpt puasa ngn family kan...tp nk wat cane...
bila ramadhan, pasti sy akan ingat kt arwah wan (nenek) sy.....
msih segar lgi ingatn sy bila kitorng smbut ramadhan sama2...
nie tahun ke 2, ramadhan tanpa wan...sure sayup jer rase nnty.....


dan yg paling tak bleh nk imagine bila syawal nnty...
semoga sy tak mcm tahun lepas.....
sy menangis semahunya, sbb sy sgt rinddddduuuuuu sgt kat wan...
sy tak biasa raya tnpa dia...pas solat raya jer..sy terus ke pusara die....
sy nk lepas kan rindu sy....sy sgt rindu die...semua tentang dia...segalanya.....
bila sy sampai jer kat pusara wan and atok, sy kata dlm hati...
"wan, ya dtg nie..ya rindu sgt kat wan...sunyi sgt wan tak der....rindu sgt.rindu peluk cium wan.."
sy cuba nk sedekah kan al-fatihah sebanyak boleh..tp sy tak mampu...
kesedihan sy sgt2 la wat kan sy tak mampu nk wat pape...
sy rindu sgt..Allah jer yg tau....
semoga wan tenang di sana...


semoga ramadhan kali nie lebih baik buat sy...
sian kat en azraf kan...kena pose kat jepun...
sy mkn best2 kat sini...die plak mkn jer apa yg ada...
sure die mish mskn malaysia...yelah die pun bukan pandai mask sgt kan....(ahaks....ngutuk nie)
lalalalalalala.....
nnty sy nk upload pic mskan yg best2..kasi en azraf terbakar jer...laksa ker...apa2 jer la...

esok sy nk balik seremban!!
tp bukan balik ngn tgn kosong...
balik bersama, asimen yg perlukan perhatian dan kasih syg sy...ahaks!!!!
selamat berpuasa tuk semua....
semoga ramadhan kali nie akan lebih memberikan seribu satu nikmat pada kita semua...
and sama2 lah kita hayati ramadhan bulan yg mulia nie....

salam...

No comments: