iklan-iklan~sila click

Tuesday, August 5, 2008

Saman Oh Saman!

Adoiiiiiyaiiiii....
tadi sy kena saman...
salah parking!!!ceh!
aritu mak guard tue yg kata kat situ bleh parking..
siap tunjuk lagi kat mana bleh parking.....tup2..td balik class sy tgk kat keta sy dah ada surat saman!!!!owh sy sgt hangeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn!!!!!

abis la kena bebel kan....
satu umah bleh diam kalu sy dah start marah2 kan....
yer lah...sy dah siap tnya kat m.guard kat sy letak tue leh park tak...die yg kata bleh...
siap la besok sy nk gi cari mak guard tue kan....sy nk soal die...

dah tau penghuni kat harmoni nie ramai...
yg wat tempt parking ckit sape suh??
dah tue tak pandai buget plak tue...
bleh plak nk wat corner2, taman2 bunga bla..blaa..bla...
wat la tempat parking!nie tak membazir space tuk menda len...

nk expect sy yg duk blok A nie nk gi parking kat blok D la???!
GILA hOKEEEEEEEEEEEYYYY!
sy blom bgtau abah agi sy kena saman...
esok la kot....mls tul la nk gi byr saman...adoiiiiyaiii...
kalu ikutkan, kalu sy gi cari m.guard ngeng tue mmg sy dah leh lepas la...
tp bila pikir yg sy mmg takder mase....and tak kuasa nk wat muka macam nk telan org kat m.guard tue...sy byr jer la...
agipun,bukan sy belh mati kebulur pun kalu byr saman kan....nnty bleh claim kat abah kan...kan abah kan...
tue blom sy bgtau kat en azraf....mesti kena bebel....kata sy nie cuai...huhuhuh...
tp sy rindu lor nk dgr en azraf bebel kat sy.....best ooooooo....
die bebel, sy jwab...die jawab...sy gelak...hahahhaha...sedah nyer die beralah..kan best tue!!hehehehe....
eh jab!sy tak abis nk hangen nie...
bengong la!!!bodo!
kat blok akdemik pun satu...dah tau yg perkerja tak ramai gi wat parking lot tuk pekerja byk2...then student parking kat tepi2...then kena saman!!!!mata duitan btul la!!!ngt abah sy cop duit ke nk byr saman jer...
gILA....GILA...GILA.....bengong!!!!
sy geram!!!!!!

argh!!!
owh yer....sy blom beli no baru celcom la...tak sempat...amat bizy!!!
xper....buat mase nie bia en azraf jer yg call sy...hahahahaha....
minggu depan cukup la sebulan en azraf gi...so tinggal lagi 2 bulan...then en azraf akan balik malaysia....hooooooooyeyyyyyyyyyyy...sy suka2...!!!!!
hopefuly,nie last en azraf gi jepun kan...macam yg die janji kat my mom kan....
meh kita doa sama2 en azraf akan dpt keje baru....amin~~~~~

3 comments:

little e=two said...

sabar je la
pas nie ang g parking je dpn food court kalau parking penuh

lagi satu motif dia wat petak parking untuk org cacat wat pe

kat tmpt kita ade org cacat ke?
atau sekadar propaganda nak dapatkan ISO 9001?

Kak Piah said...

hamboi.. kemain marah lagik awak yer dik.. pekater awak gi carik gak mak guard tu.. peh tu awak parking keter awak kat bilik guard tuu.. padan muker dia ngan ngan muker awak skalik.. ekekekekke..

equanox said...

ko wat la line parking sendiri...beli cat yg bersesuaian ngan jalan raya..hihihi...mak guard tu saje je...kalo ko x kena saman mana nak masuk duit uniten kan :D ngee ~ jgn marah kena syg uniten selalu yeah!!