iklan-iklan~sila click

Monday, August 4, 2008

tak kisah bukan makna tak syg...

lately, sy mcm tak kisah pun kalu en azraf tak call sy...
hp pun mmg dah semakin jauh ngn sy....
mungkin sy sibuk ngn keje2 sy...

sy pun paham....nk tipon pun bukan murah...
minggu lepas hp mmg tak slalu ada ngn sy mcm dulu2...
ada tue pai tertinggal...bila dah pai kelas bru ingt hp tinggal...
byk sgt menda nk kena pikir...

bila sy balik seremban, sy try call en azraf...
tp guna hp mak sy....hahhahaha...gila kejam!!!
mak sy kan sporting...sy ckp jer nk call en azraf die pun senyap...

khamis mlm sejurus pai umah,bebel2 ngn mak sy jab...
ilangkan letih and intai2 lauk apa mak sy mask...sy pun terus call en azraf...
tup2....ada sorg pom...ckp jepun yg angkat...operator la kot...
apa lagi HANGEN la sy kan...
sy punya la excited nk bgtau yg sy dah pai seramban...
then sy wat tak tau jerla...
sy assume die dah tido....

tp tyme otw nk balik muadzam en azraf call...
tp tak leh nk ckp lama, sbb sy ngah drive...
kat bukit putus plak tue...amat bahaya ooooooo....
tp itsk ok la...aslkn sy dgr suara die...and die pun mcm ok jer...kalu suara ok...means die sihat la kan...dlm hati die tak tau la sihat ker tak kan...huhuhuhu...

sy tak mau pikir2 sgt...
nnty sy rindu sgt2 kat die...
sy wat2 mcm tak tau....
anggap jer die ada dekat tp sibuk....

ada gak kwn yg tanya ..
mcm mana sy bleh cool jer...
sy pun terpikir gak...
cana sy bleh cool jer...padahal im not that type of person..kalu dulu comfirm sy dah pikir benda2 len dah...
well, manusia bleh berubah...
dulu sy sgt tak yakin pd PJJ (percintaan jarak jauh) nie....sy mmg tak mampu...
tp so far, alhamdulillah sy masih mampu bertahan....
mungkin dgn komitmen yg en azraf tunjunkan meyakinkan sy...
tambahan lagi die dah bleh call my mom....tue yg wat sy makin kuat....
inisiatif die....my mom pun ok jer...comment smua positif...alhamdulillah...
thanks to kwn2 sy yg doakan kami...

No comments: