iklan-iklan~sila click

Thursday, September 4, 2008

BERPUASA...

ALHAMDULILLAH....dah 4 hari kita semua berpuasa kan...
puasa kali nie, sy cuba sedaya upaya tahan nafsu makan...
sy gi bazar, juz beli bihun...kuih satu jenis then balik.....
kalu tak pun beli air...kalu rajin bancuh air kat umha!!omak den dah bg byk kordial...jgn nk jadik pemalas...ahaks!!!

tp kan...
smlm sy belik bihun...
bila dah buka...sy tgk dlm die ada LALAT uols...
Ya Allah, geramnya sy tyme tue....

td plak bila axy beli nasi ayam...
kat part ayam tue ada TELUR LALAT!!!
lagi menyakitkan hati...sian kan..
so maknanya...pas nie kami kena masak la...
tak leh nk caya belik kat bazra tue lagi...
yg si ciko plak tak bukk kedai...
kalu tak sennag order kat die jew...adooooiiiiiyaiiii...!


rasa mcm kejab jer dah 4 hari....
semua class mcm biasa...
siap ada class ganti lagi uols...penat weyh...
mlm plak tue...lepas buka...solat...then trus siap2 gi class...
tp tak per la...untuk kesenangn kemudian ari jgk(ayat sedapkan jiwa dan raga)

smlm sy ada msg2 ngn somone...
duk korek2 rahsia en azraf...
saja jer sy nk tau perangai azali en azraf kan...
so sy pun tanya la kat org yg paling rapat ngn die...thanks kak!!
at least sy tau la en azraf kalu marah cam ner kan....
slama nie, sy tak pernah kena marah...
kalu satu hari nnty kena mau haru biru jadinyerkn....

ada ke patut tyme sy duk borak2 ngn en azraf smlm...
tetiba jer die tanya...
kat mana nk jumpa bila due dah balik nnty!!!
adake patut!!balik pun blom tentu bila...dah bleh nk set tempat dating....
aish!!!
so, sy pun warning la...selagi die tak jejak kaki kat mlaysia...dun ever mention psl nk jumpa or what so ever!!!
huhuhuhuhhhu....

esok sy ada paper micro...
ada 4 bab...
doakan sy eyh...

k,
camat sahur uols!!

2 comments:

cendawanintim said...

good luck for yr micro paper besok..

jangan gayut lama2 ngan bopren tuh, esok ada paper, tido awal..!

syiok ajer membebel akak ko nih...

**jangan makan telur lalat, nanti jadi blank nak jawab paper exam!

CiK AiDa said...

baik kak...sy menurut perintah...hehehheh