iklan-iklan~sila click

Monday, September 8, 2008

Kesibukan melanda....tp sy still standing!!!

Salam uols...

Giler sibuk la lately nie...
Submission date tuk semua asimen dah dekat...
So haruslah clearkan semua nyer kan...

Td abah call...
Dia tanya knp sy diam jer...sepi...tak call2 die pun..
Ya Allah, sory sgt2...
Sy sibuk gile pai lupa nk call abah....serius...keje sy mmg byk...
Sori Abah...next tyme kak ya call okey...........


Dah 3 hari kitorng msak..
Tak mau la beli kat bazar....asik ada lalat jer...takut den!

Hurm,
td kan...tyme sy ngn tungkus lumus siapkan project paper....
setelah otak mmg dah stuck...hampir2 give...
tetiba afiq call...yup!! Sam Afiq call.....
Terkezut sy.......hehehhehehhe....
Tetiba jer ter recall sejarah lama kan....hahahhahha...
dia call juz tnya khabar....kitorng borak2 psl study...
die dah nk grad!!!cis...gila jeles....

Sy siap dah pesan kat die...
sediakan duit raya tuk sy...
RM100 Okeeeeeeeeyyyyyyyy!!!
Kan die dah keje...so haruslah bg duit raya kan...

Tetiba kan,
macam ada satu keinsafan dtg pada sy...
tetiba sy rasa mcm bersalah sgt...
dulu...sy pernah wat die .....hurm..tak perlah...biarlah...
sory afiq....tp mesti semua tue ada hikmah kan...

apa yang sy bangga...
kami stiillllll fren!!!
tak kisah la apa yg dah berlaku sblum nie...
bukn mcm sesetengah org kan...bila putus..so semuanya end up cam tue jer...
mungkin tyme tue sy terlalu mentah tuk nilai die..
tapi sy tetap doakan dia bahgia...seriusly, die sorg yg sgt understanding and sedia lakukan apa saja tuk org yg die syg....die akan jaga kita sebaik mungkin....
cuma sy yg tak nmpak semua tue...

but,
sy tak nyesal pun...
cuma teringat...zaman2 kenakalan sy dulu...
thanks afiq....thanks for everything...
ops...tetiba jer ingt kisah silam kan...

k, la...
sok ada class pg...
byk lagi menda nk kena wat...
sabtu ada kerja sosial...bubur lambuk...

camat sahur uols...

No comments: