iklan-iklan~sila click

Saturday, September 20, 2008

nk jwb tag kak cendawanintim

Soklan dia:-
1. Berapa pasang baju raya anda taun ni dan kaler apekah?
4 pasang...hahaha..kata jer cam tak der mood nk raya...tp bju nk byk gak...abah den beli...so redahhhh jer...to abah...pas nie kita gi beli baju kasual plak eyh...

2. Apakah makanan raya tradisional kegemaran anda?
owh...kuih kapit...ala...kuih sepit tue...sedap...tak kisah la yg segitiga ker yg gulung...semua sy balun..

3. Apakah biskut raya kegemaran anda?
semprit buatan sendiri...sedap...lalalalla...(puji diri sendiri...)

4. Bape banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?
eyh...saya tak yah bg...tp yg dpt...muahahah...besenye lagi besar lagi byk dpt duit raya..
sbg contoh : kat sy kak along akn bagi RM100..tp kat adik along bg rm50 jerk!!!hahahah..padan muka adik sy...tp tahun nie asenyer lgi byk kot....hahaha..gile pasan...eh jab..kia nie menjwb solan tak eyh..??

5. Apakah aktiviti malam raya korang?
nyanyi lagu raya...bising2 suh btulkan apa yg tak kena kat mata...then kalu mak suh wat keje...ngelat..then trus ikut abah..merayap...kul 2 or 3 pg bru balik....best2...
abah kat darah muda lagi...so sy pun layannnnnnnnn jer....sian kat mak and adik tinggal kat umah...ngeh2..

No comments: