iklan-iklan~sila click

Wednesday, October 22, 2008

CIK AIDA TO CIK AIDA

hehehehe...nie mesti pelik ngn tajuk nie kan..

nie nk story...
sy ada jumpa sorg lgi bloger..
nama die cik aida...hiks~~
suka2...sy ase cik aida nie lagi tua dari sy...so sy panggil die akk aida...
bleh kan kak??

akk nie duk dekat jer ngn sy...
kat area nilai katanya..
nnty aida balik seremban bleh kita jumpa kan...
hiks~~~
suka.....suka...

thanks kak sbb sudi jenguk blog aida..
hope ikatan nie akn berpanjangan...
thanks kak..


next story,

nk cite psl arini..
sy tak wat per sgt pun..
mood study blom dtg..(gila kan..padahal exam mmg dah dekat)
en azraf plak suka wat sy bahgia..
walaupun die sibuk...die tetap akn ada ngn sy bila die free..
walaupun short and simple msg..but i know..die ikhlas..
sbb die dah marah dah smlm bila sy asik kata die tak ikhlas...and suka bodek sy..
sampaikn die dah takut nk luah apa yg die rase..
sian die kan..

smlm tyme on phone ngn die..
sy rase sgt selesa..
sbb sy terus terang ngn die apa sy rse..
dan sy dgr apa yg die ckp..apa yg die rase..
sy rase selesa sgt...lega pun ada..
sbb sy tak yah nk sembunyi apa2..
kdg2 org kata...kita kena hide somthing sbb tak mau lukakn hati org tue kan..
but dgn en azraf..sy bleh bgtau smua..and we will discus bout it..
thanks to him sbb ajar sy jadi manusia yg bleh berterus terang..which is sblm nie sy sgt pemendam..
sampaikan kdg2 mnyusahkan diri sendiri dan pai org pijak pale sy..(sian sy kan)


everything berada dlm keadaan ok..
my life is getting better...
my study still under control...
thanks God sbb bg sy kekuatan tuk lalui setiap satu nie..
and Thanks God sbb bg sy org yg syg sy seadanya sy...
syukur sgt sbb sy ada family,kwn2,en azraf dan teman blogger yg bleh wat sy senyum saat sy rase sgt2 down...
walaupun dlm hakikat nyer mungkin en azraf bleh ada 3 bulan jer ngn sy..
then die kena pergi balik...
tp sy sgt appreciate every second mase yg ada dgn die..
Thanks God...

1 comment:

cikaida said...

hahaha..

aida ngumpat akak!!
xpe2..suka2..thx dik..
blaj rerajin taw..
nati blk, gtau ek..