iklan-iklan~sila click

Saturday, October 25, 2008

kuasa Allah

dulu..
sy pernah terpikir tuk msg "die" nie..
juz to say hye...and tnya khbar..
because ada somthing happen..and we all dah tak contact each other..
tp "die" adalah salah satu pengalaman sy yg berharga..
to know him is one of the best memory that i ever had..
walaupun akhirnya end up dgn cara yg tak baik..
mungkin sbb salah diri sendiri...
untill now sy tak tau mana silapnya..
mungkin mmg dah di takdirkan Allah begitu sudahnya...
and sy move on wif my new life..
hampir setahun dah berlalu...
sedar tak sedar dah hampir setahun sy kenal die....
lepas apa yg jadi...sy byk berfikir....

sy hampir hilang arah tyme tue...
mybe i should put my feeling to the right person...
mungkin sy silap menilai dan tue telah jejaskan persahatan kami...
dengan kuasa Allah..tetiba td sy termiscall die kat skype..
sumpah! sy tertekan..
rase terkejut sgt....tp dah tertekan nk wat cane kan..
after ask opinion from my fren..
i start to say hye and tanya khabar...
harap sgt die tak marah kat sy lagi..
alhamdulillah...die ok..and he say sorry for apa yg jdi..
die pun ngt sy marah lagi..
dulu mmg sy marah...sbb emo sy..
but now..im okay..sy makin dpt terima kenyataan..
yg wat sy gelak...die kata igt nk datang raya kat umah sy tp takut kena halau..
tau tak, sy pun tyme raya tue...nk sgt msg die..nk say sorry tue smua yg berlaku..and mintk maaf sgt kalu sy pernah wat hidup die tak betul..or wat die hilang org yg die syg..
tp sy blom ada kekuatan nk msg die till la today..
tu pun secara tak sengaja..kuasa Allah kan..
jauh sudut hati sy nk persahabatn kami ok semula....
buang yg keruh amik yg jerneh..
alhamdulillah....



ops!
en azraf mcm dah comfirm jer dpt cuti..
sy dan excited nk men smua game smbil jerit2 gayat...
dah la sy takut tempat tinggi2 nie...
tak pe..en azraf kan ada...
lately nie sy asik nk majuk jer ngn die...
tp die sgt sabar pujuk sy..
walaupun die penat keje...
bila ungkit psl gi jepun and tuka keje..
die akan ckp...die akan cari..
dan paling terharu..die ckp die wat nie semua tuk saya...
thanks abg..sy tak pasti apa yg sy dah wat tuk die...
tp sy tak kan lepaskan org yg syg sy lebih dri sy syg die...
mungkin die adalah hikmah ats semua yg terjadi sblm nie..
sy tak mau gagal lagi...
sebelum nie sy byk memberi dari menerima...
tp kali nie sy byk menerima dari memberi..
bru sy tau betapa indahnya perasaan tue~~
ecececce...jiwang plak memalam nie kan...
layan...


k, sy nk tdo..
kang eosk en azraf kejut tak bgun plak..
mesti die bebel2....

No comments: