iklan-iklan~sila click

Thursday, October 9, 2008

masih ada harapan lagi ke???

hurm...
mood sy masih tak baik lagi...
mmg mcm org sengal jer...
jalan pun tak larat..huhuhuhu...tp still try senyum pada org keliling..
lemah ke sy??
ego ker sy??
betul ker tindakan sy??

ainaa kata..
sy patut terus terang ngn kwn2 sy...
tp sy dah byk kali terus terang...diorng mmg susah nk paham..
so apa patut sy wat lgi??
biarkan mereka wat andaian mcam2 tntg sy lagi??
sy sgt letih nk pikir nie smeua..
kalu bleh sy mmg tak mau pikir langsung...tp i cant stop my self thinking about them and our relationship~~

setiap kali sy cuba nk kuatkan hati...
tak mau pikir psl diorng..
semua kenangn dtg satu persatu...dammmm!!!
sy ingt balik...cam ner kami semua kenal..dan tertubuhnya sebuah club...
mcm mana sy penah gaduh ngn `dia` dek kerana sebuah rokok..
mcm mana kami semua amik lesen motor..kereta...
kenangn tyma amik exam PMR..SPM..
kenangn kami apply msuk Universty..
kenangn kami berpisah sbb masing2 nk teruskan cita2...semua keluar dari N9..mengikut tawaran masing2...
janji kami semua...tak kan lupa diri..dan akan sentiasa contact each other..


kalu sy balik cuti...
kami akan lepak kat kedai...
borak2..tukar cite masing...
apa yg sy mampu nasihat..tetap psl rokok..
sy mmg akan bebel psl rokok..
diorng dah makin kuat merokok...mcm2 alasan diorng bg...
kitorng akan gelak2..
masing2 cite psl pointer msing2..
psl study..sweet sgt tyme tue...

tp skang...
hurm..mungkin Allah lebih tahu knp Dia pisahkan kami wat sementara waktu..
sy btul2 harap ia sekadar sementara waktu..
bukan sbb sy tak leh hidup tnpa diorng..
tp sbb sy sgt2 syg diorng...mereka yg pernag gelak and ngis sama2 sy satu ketika dulu...

No comments: