iklan-iklan~sila click

Monday, October 27, 2008

what u give,u get back...

hurm...

lately nie..otak sy byk berfikir..
berfikir yg ntah apa2...tp otak tetap ligat berfikir....
what u feel,bila kita sungguh2 and org tue plak wat cam tak kisah....
mesti saket ati kan...
menurut die..die mmg mcm tue..nmpk mcm tak kisah tp sebenranya die kisah..
tp pada sy..u have to show...sama ada ko kisah atau tidak...
sbb aku bukan nyer dukun yg bgus nk bace apa yg ada dlm pale otak ko ok!!!


nk ker aku wat tak kisah kat ko??
tak per...bila aku dah abis limit sabar...nnty kau tau la nasib ko cane kan...
skarang bleh la nmpk yg aku sgt kisah kan...
nnty bila aku btul2 tak kisah...jgn harap aku nk dgr apa2...jgn harap k!!
thats y aku kata...jgn uji kesabaran aku...
sbb teruk padahnya..

nmpk aku senyum hari2 kan..
tp dlm hati aku nie yg sakit ada ko tau?
nk marah ko?ko dah cukup besar pnjg and tak perlu dimrah..wat malu sajerk!
bak kata nabil...lu pikir la sendiri..
aku nie jenis...kalu tue yg aku decide...aku akan teruskan jgk..tak kisah la besar mane pun risk die..
aku tak takut pada risiko...
sbb jatuh bgun itu adalah kehidupan..
aku akan redah dan teruskan apa yg aku dah wat sbb aku yakin...
Allah akan tolong aku...tunjukkan jalan...
kalu aku tak redah semua nie...aku tak tau tahap mane aku bleh pegi...
and aku tak pernah menyesal pun apa yg aku wat..terutama tntg ko..
semua tue pengalaman...and sgt berguna tuk mase depan...

tyme nk baek ngn aku..
semua benda ko tnya kan..korek sane sini..
tyme ko dh baik..and aku lyn baik..ko makin slow kan...
tak per...aku paham..mcm tue lah kwn yg bergelar manusia..bleh berubah hati nya..
tak per...aku tak kisah...
sbb aku tegar org nya...
aku yakin aku bleh tepis manusia yg mcm ko nie...
sbb aku syg kan ko...aku wat derk jer...
wat mcm tak tau..bia jer..
aku tak suka nk pakse ko jd cam aku..
sbb aku pun tak suka nk jadi mcm aku yg sekarang nie..
tp aku bersyukur apa yg aku ada...

one day..
bila aku dah tak tau apa yg aku nk wat ngn ko..
mybe aku akan ckp..
ko wat cara ko..
aku wat cara aku..
aku tak yah kisah psl ko..
ko jgn kisag psl aku...

mcm tue ker yg ko nak..?
sweet sgt tyme kita jd kwn dulu kan..
gelak same2...sms..kua jln2..
sweet kan...tp aku tau ko tak kisah..
tak per..aku nyer sbr msih berbaki lagi...

kalu ase2 nnty ko dah tak leh nk contact aku..
sbb aku dah off hp aku..
maknenyer kat situ is..
aku tak nk tau pape psl ko k...
so jgn cari aku...

aku tau ko akan bace blog aku nie..
bila ko dh tak tau mane nk cari aku..
sbb dulu ko slalu menelaah blog aku nie..
tp since ko dah baeeeeekkk sgt ngn aku..
ko kata tak yah bace dah..
walaupun tyme tue ko ckp mcm bergurau jer..
tp aku amik kisah k...

sekian..

entry nie khas tuk "ko"...
yg len tak terlibat k..