iklan-iklan~sila click

Saturday, November 22, 2008

berpoya2 arini..


memula...sy senyap jer dah pai PD..
yer la tak der kwn..(adik sy ngn cousin dah berendam dlm air)
sekali tue..
sy call irr..


"ir kat mana?"
"irr otw nk gi teluk kemang..."
"laaaaaaaaaaaaaa yer ke...org pun ada kat sini"
"laaaaaaaaaaaaaaa yer ke....lily ngn family pun ada kt sna..diorng bru pai.."
"ok...nnty dah pai irr bgtau tau..org ada kat depan toilet nie..hehe"

dah tue..bila dah jumpa..
sempat la gosip2 jab..
kitorng jln sepanjang pantai...
best!!walaupun panas nyer...Allah yg tau...
sy mmg tak bwk bju..sbb mmg tak leh mandi pun...
bila 3 manusia nie dah bercantum!
siap la..macam2 la kitorng wat...
semua otak gila2...
tambah plak..dah lama tak lepak sama2..
kalu kat campus pun asik cite hal asimen jer!!


nie mula kat tepi2 jer...
irr ckp...

"si aida ni bukan leh caya...die mmg jakun air...kang tak sedar jer die dah pai tgh laut tue..dah la bju tak bwk.."

lily smbg

"tau tak per..pom nie dah la kalu nmpk air mmg die gedik...mmg suka jer nk beredam...aritu yg kita men air sikit jer pun die dah lenjun..pedulik apa die ada bju ker tak..jab gi kalu tak jaga...mau nyer tenggelam..bek ko pegang die irrr"


muahahhahha...
sy mmg suka la pantai nie...
mmg jakun la!!
sy kalu dah berendam!mmg tak hengat la result dah nk kua....ngeh3...



ilek jer men air tgh panas..

"kita nie selamba jer ngn bju lengan pendek dok berjemur..hitam legam la balik nie..dah la kita mmg tak bape nk putih...."sy kata..

"hahahhahahahha"



okey!
lets start!
men kayak!
si mamat..adik si lily tue...siap kata nk gi sumatera nek kayak lagi...
panggggggggg irr bg..dah la die tgj takut duk tgh2 laut tue..
suar dah basah...spenda basah tak irr?..hehehhe..(aku lupa la nk tnya ko td)




ok...jom gi sumatera!!!
laut die kotor sey!!!
sy nk ajak aina gi ROMPIN next week..
nk gak mandi..kali nie mandi puas2..sbb kt PD sy takdpt mandi...
aina kata set jer!!!
hoyeeeeeeeeeayyyyy..(mesti en azraf kata :ala ayg nie..asik jaln2 jer..)





pas dah penat berjoget kat laut...
kitorng pose kat banana boat plak...
tak nek pun..
nak mati basuh kuyup nnty..
komfem2 brader 2 akn tonggeng kan kitorang kt tgh laut tue...

apa2 pun..
best la jgk sbb jumpa kwn..
tak sgka plak si lily ngn family die pun turun gak..
nun...dari ulu langat nun..
tp kan..nk bgtau..
kat umah lily lagi best...
kat area langat tue...air terjun die!
pergh...mmg syiokk wat mcm2 skil...
sy dah byk kali redah..
lagi best..seblah umah lily tue sungai yg bleh mandi..bersih jer air die..
mmg best..tenang jer jiwa...

sory la lily...aku promte umah ko plak!!!
hehehhehe....
daaaaaaaaaaaaa....sekian!

No comments: