iklan-iklan~sila click

Saturday, November 15, 2008

congrats..

congrats kat :

cousin2 sy...anak2 buah sy...
result UPSR dah kua kan...
yg excellent tue tahniah la byk2...
yg tak bape nk excellent tue padan muka korunk...spa suh tak blaja rajin2..ngeh3...
apapun...tak sapa dpt atasi result aku lgi kan...muahahahhaha....gumbiranya...

next!
PMR plak...
bila ek result kua...
mesti korunk berdebar2 kan..
mesti korunk expect nk atasi result aku kan..
so that korunk leh kikis duit aku kan...
muahahahaha...mak long paham tue...
tp kita tunggu result kua dulu ek...

actually sy ada janji ngn anak2 buah sy yg berderet2 tue..
kalu mereka dpt atasi result sy...
diorang bleh mintak apa saje...
so far,blom ada lgi...
result UPSR and PMR jer..
result SPM tak..sbb SPM sy tak hebat...(tue sbb aku tak dpt amik enginering weyyy)
tp yg sy isau nie...
si aboy tue...
die tue pandai semacam jer..
buat nya die dapat 10A SPM die..(mcm yg sy cabar die)
pengsan sy...dah r die mintak yg mahal jer..


notes:mesti korunk(anak2 buah) dah gi beratur gi salan pak teh kan...sbb aku tau...pak teh dah janji...setiap 1A yg korunk kaut...habuan die 100 kan....aku phm tue...sbb aku dah rase dulu dah...hmmm...agak2 pakteh wat tak cam tu tuk kitorng yg dah msuk U nie...hehehe..bleh gak aku beratur sekali ngn korunk sbb result aku pun hampir2 nk kua...ngeh3...

p/s: disbbkan m.long tau korunk bce blog nie..so m.long tinggal pesan kt sini eyh..nk msg mahal la..ngeh3...semua anak2 buah aku yg aku ada janji pape psl result korunk tue...cepat2 dtg umah mak long eyh...cuti sek pun dah start....mak long nyer cuti hujung bln nie abis..so sebarang tuntutan selepas itu TIDAK AKN DILAYAN....(pokai la aku pas nie)...

No comments: