iklan-iklan~sila click

Saturday, November 22, 2008

HAPPY BUFDAY MAK :-)

arini bufday mak yg ke-????...waaaaa..terpakse dirahsiakan...atas permintaan mak sendiri...wakakkakakak...

so td kira mcm dah gi celebrate la...
mkn2 ikan bakar & sotong goreng+nasi lemak and semua bendalah lah kat umbai melaka!!

best!best!
kali nie lagi best dari minggu lepas!!!!
kedai minggu lepas yg kitorng gi..kitorg pandang sipi jer..
tp....
harga die pun best la kan..
xpe!itu abah yg byr...hiks!!

so..
to my lovely mom...(mak tak kasik letak pic die kat sini..adoiiiiiaaaai...)

*selamat hari lahir....(hadiah mak tahun depan ehk..hehehe)
*semoga panjang umor..(perjlnn mak jauh lgi....mudah..mudahan)
*di murahkan rezeki..(bleh blanja along selalu)
*dpt bonus byk tiap2 tahun(pas tue dpt blanja along shooping..ngeeeeeee)
*tabah dlm jalani onak duri kehidupan...ewaaahh...(jgn merungut wat keje kat sekolah tu)
*sabar layan kerenah budak2 kat tadika tue....(seb bek diorng comey kan..)

esok pgi..nie pun dah pgi dah..abah ajak gi mandi laut plak weyyyy...lotih den cam nie...ni ha pun bru jor balik dari berpoya2 kat melaka td...adoiiii la abah den nie...tak ghoti ponek..(memalam ckp n9...sesiang ckp kedah..ok tak cenggitu??)ngeeeeeeee....

notes: sbb mak nyer bufday arini..so die dpt call free sepanjang arini..ari sabtu la kan...
so sy telah merasmikan nyer dgn call en azraf..ngeh2....ala..mak pun bukan nk call sape..bf die pun dok tido seblah die..die tak kisah pun nk call2...muah2..miss2 u..lap2 u..nie...hehehe...

No comments: