iklan-iklan~sila click

Tuesday, January 20, 2009

countdown nk balik~~

ahaks~
satu lagi azab dah lepas...
means that...lagi satu jer paper tinggal...
yepeeeeeeeeee...
paper tax jer lagik tinggal...
then bleh meninggalkan muadzam buat seketika...
pulang ke pangkuan family...
ececece...ayat nk poyo jer~~

td exam kan,
sy pun dok hafal la sgala system...
sblm tu nk bgtau..td sy paper ACCOUNTING INFORMATION SYSTEM..
so segala benda toknek ngn IT nie ada kena la...
tp lebih ke arah mcm mana nk guna system as accountant la...
ok2...dah..sy tak mau bebel psl nie..
ilmu kat dada nie dah membuak2 psl AIS nie~~(ayat berlagak)
mana tak membuak...dari smlm dok hafal segala toknenek..
and benda yg sy sport la..
ada yg kua..
ada yg tak kua..kua yg len~~pdn muka aku!

abis jer exam..
dalam pale dah fikir tax...
tax tak la berat sgt...
sbb dah abis wat semua chapter...
cuma kena repeat lagi la smua tutor..
takut ada mis kat mana2...
and takut careless..so kena btul2 faham the konsep then u can apply...
susah gak..tp so far i still can follow~~ecece...ayat berlagak lagi..
and kena bukak buku teks yg tebal bin mahal tue..sbb dlm notes..
die brief jer...dlm buku detail..
and lecturer pun dh ckp...BACE BUKU TEKS~
kalu die ckp bace tue..ko bace lah..
kang tak dpt jwb..ko gak yg ngis...(pengalaman sendiri)

eh2..
pasai pa sy dok cite psl study jer lately nie ek...
sbb tu lah mknan sy lately nie..so sy ckp apa yg sy mkn jer la..
ececce...ayat poyo lagik..!
tp kan..tak puas ati la..
ada ke pakcik botak tue ajak sy lawan carom...
dah tue siap kutuk kata sy mesti kalah plak tue...
mcm r die terer sgt kan...
jom lwn sape bleh shoping paling lama...nk?
ada berani en azraf??ahaks~~
yg nie komfem sy menang!!!!!!!!!
alahai en botak...sengal btul la..
sengal2 pun sy tetap rindu die tau...ahaks~~
nie kalu dekat dah dating mating nie..muahahah...(ayat budak angau)

and nk kongsi somthing...
en azraf dah tak payah gi jepun lagi..
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyy!
die dah tuka keje len...(clap3)
actually sy dah lama nk tulis psl nie..
tp nk tulis kat uma..bru ada feeling!hehe~~
tak per ti sy wat entry khas pengorbanan si botak yer...
hehe~~
i lap u la abg...
mybe die dah tak larat nk tgk sy asik melalak jer tiap kali die gi jepun kot~~
rambut botak tue pun sy yg suh...saje~~bru r hencem..muahaha..
kang dah hensem ada lak org kebas...(perasan)
tp awas!sape kebas siap kau...nie aida hokeeeeeeeeeeyyyy!
ecece..tetibe puji memuji en ezraf kan...
tp sape lgi nk puji bf sendiri kalu bukan gf die yer tak~~~


ok,
sbelum sy melalut lebih juah lagi..
better stop..
hehehe...
k uols..jumpa lagi entry akan dtang...(ayat poyo lagi)

note:jom countdown same2 nk balik umah mak nie...en ezraf nk ikut balik tak????lalalala~~

No comments: