iklan-iklan~sila click

Friday, March 13, 2009

nk marah nie...

ingtkan nk slow jab dari blogging...
tp sbb nk lepas marah...so update jgk...
ok2..tak sabar nk cite marah nie...



cite die cam nie...
last week lecturer ada bg asignment..
kena present smlm...(khamis)..
simple asigment actually...
but kena perah otak la pikir ckit....
so mlm rabu after kuiz...
semua group members kumpul kat umah seorg sahabat....
maka lebih kurang kul 10...start la buat...



pikir punyala pikir....
sy jdi pencatat...smbil tu sy turut sumbgkan idea...
group members semua ada 6....
seorg sy bg excuse sbb ada latihan ....its ok...
but dah deal...tomoronye die akn present...
so after dah siap semua benda...
sy pas the answer to sombdy la..
coz die rumet ngn yg tukang present esok...



so,
hari khamis class start at 2...
but she come at 2.30...its ok...
then, lecturer mcm dah marah sbb ada yg tak submit lgi..
termasuk la my group...coz this gurl dtg lmbt...
xpe lagi..
bila lecturer dah btul2 marah...this gurl yg patut kena present men pas jer kertas kat kitorng..
dah la die yg dtg lmbt..n now nk suh kitorng anta kat depan...
its ok lagi...walaupun sahabat sy dah mula mencarut tyme tue...
because kelewatan ko menyebabkan class tergendala...and lecturer dah marah~~



alih2...
bila dah pai asaimen tue kat tgn sy...
u know apa yg ada dlm kertas tue??
ada lgi 2 makhluk tuhan yg aku tak kenal...
tibe2 nk jd parasit nk masuk group kitorng tnpa izin!
helllllllloooooo...
sekolah mana ko blaja weyh...tak tau adap ke masuk umah bg salam ha??
nek men terjah jer..
sejak bila aku kenal ko??
ntah nama jantan mana ko msukkn sekali kan..



org len mlm td mcm nk rak siapkan benda tu..
kul 12 bru api umah...
ko plak men suka2 nk latak nama ko...
padanla aku thk ko glabah tyme lectr suh anta...
ko tulis somthing kt kertas...
rupanya ko tulis nma ko kan...



sbb dah lewat...
sy turun jer dewan anta kat lecturer...
and group sy yg akhir!!
ok fine...
dlm hati aku...siap ko pas nie...
abis class aku gi cancel nama ko...



abis jer class...
dgn perasaan geram...sy turun amik asimen td balik...
sy cancel nama 2 "org tak der adab ni"...
puas ati aku...
die elok jer lalu seblah sy...
wthout say anything!!
ko ngt lepas la guna cara tue...
kimslm!!!



kwn bek aku yg tak buat keje pun...
aku tak letak nama die dlm asimen..
nie kan pulak ko yg aku kenal basi2....
kimslm hokeeeeeeeeeeeeyyyy!
sungguh biadap...dh la sbb kan ko shbt aku nek angin....
nie ko pandai2 plak ltak nama ko and sape ntah tue....



aku sungguh adil bab2 nie..
kalu ko ada hal or pape...aku bleh consider...
tp aku mmg tak leh nk simpati or pape ngn org
yg suka amik kesempatan nie..
dah la amik kesempatan dah tue tak ada adab!!



then pas tue...
sy bgtau sahabat.."@$%, ko bgtau die...aku dah pdam nama die..kalu die nak marah..suh die cari aku...meh sini soal jwb ngn aku..."
walupu asimen ni 15% jer semuanya...
tp ia still markah ok...
and nie sungguh tak adil tuk ahli group yg len...
so aku rase sgt bertanggungjwb tuk btulkan keadaan walupun dgn cara yg kasar...
kalu ko beradap...aku tak men kasar ok...remember that!
aku slalu ckp ngn aina...
kalu org hulur tgn dgn bek kat aku...
aku akan smbut ngn bek..
walupun nextnye die buat tak bek...tp aku pikir byk kali kalu nk wat tak bek kat die.!
tp kalu ko biadap...
jgn harap aku nk pandang pun...
as simple as that...



awas ok!

No comments: