iklan-iklan~sila click

Monday, April 20, 2009

wajib buat yer

dah lama rase nya sy nk tnya benda nie kt uols semua....
so sy kira nie as a tag la...

ini tag wajib buat ek...it must!W.A.J.I.B..
ti sy dtg wat sportcheck...hehe..(ingt nenekrock jer ke bleh sportcheck..ngeh3)
ok,
here we go...





1. nyatakan usia blog anda (bg la tarikh yg specific)

1 tahun 1 bulan 17 hari (3 march 2008)

2. terangkan kenapa anda berblogging..(kalu ada cite disebalik ksiah anda mula berbloging nie pun..citekan jer..)

  • kerana seseorang sy mula berblogging nie...sy kenal blog pun melalui sesorang..tak pernah terfikir pun akan punya blog sndiri...slalu tulis2 kt blog frenster jer...mula tulis blog sbb nk luahkan sesuatu..pada seseorng..hehe..haha..agak jiwang..but that is aida yg lama...after a few months bru tau blog yg sbnrya..and terus berblog hingga sekarang
  • sbb nk cari kwn2..tuka pendapat and dpt resepi..(kan kak tijah kan)hehe..
  • menulis dpt menenangkan diri..kita akn rase lega after kita luahkan..
  • nk jadikan kenangan masa akan dtg..

3. nyatakan blog pertama yg anda bace (kalu masih ingt)
  • blog..seseorang..rahsia..
  • next blog kakvp...(berjam2 ok sy dok dpn pc bace blog kak vp..semua ku korek..now jd silent reader yg berjaya..hehe..)
4.letakkan n3 pertama dlm blog anda..(means ur 1st n3 la)

Maafkan saya..

Maafkan saya kerana melukakan hati awak sekali lagi..
Bukan saya tak sayang awak…sayang sangat…tapi as a frenz..


Maafkan saya kerana tak mampu nk bahagia kan awak..

Bukan sebab tak der masa tapi sebab hati nie bukan untuk awak….

Maafkan sy sebab tak mampu nk tunaikan permintaan awak untuk jadi aida yg dulu…
Bukan sebab ego, tapi sbb sy bahagia dengan diri sy sekarang…

Maafkan sy sebab selalu marah awak…

Bukan sebab benci tapi sebab susah nk buat awak faham yg sy bukan untuk awak…


Maafkan saya sebab tak balas semua sms awak…

Bukan sebab tak der credit tapi sy tak tahu nk bls apa..kerana jwpn sy tetap sama (sy bukan untuk awak)

Maafkan sy sebab selalu mengelak dari awak…

Bukan sebab malu tapi biarlah sy dengan hidup sy..


Maafkan sy sebab tidak mencintai awak…

Bukan sebab hati ini milik org lain cuma hati ini bukan milik awak…


Maafkan sy untuk segalanya…

Kerana sy tak mampu untuk tukar persahabatn kita dgn kata2 cinta…


5. huraikan entry tersebut (cite la sikit knp tulis n3 tue)

kwang3...
1st entry yg sgt jiwang kan....but its ok...lalallala~
mati kena kutuk ngn hafiz tyme post entry nie...
tyme nie ngh dlm dilema...haha...
tyme nie en azraf pun tak bape nk wujud lagi...ngeh3...
gila klakar ok tgk entry lama2..haha...


6. letakkan satu pic yg anda paling suka dlm blog anda



sukaaaaaaaaa pic nie......
lagi sukaaaaaaaa rantai A tue...huhu...


7. harapan anda

harapan??
moga sy terus jdi bloger yg rajin...
jumpa lagi ramai kwn...
dpt byk resepi..(smbil kelip2 mata kat kak tijah..haha)


8.pas tag nie pada sape yg anda nk..

kak tijah (kak..jgn ngelat!!!bueeeekkkk)
kak vp
kak mya
kak wanie
kak ai
farah
cik bee (hahaha..kena tag lgi)
nenekrock
lynn
sha
kak farah
nadh
ezzah
kak piah (akk yg dah maleh update blog..kwang2..)
KM
kak tipah
dik ann
kak sz
kak azure



ok..
abis..
simple kan...
tak la susah cam solan KIMIA SPM kn..haha..
jawab tau..jgn tak jawab..

note : buat jangan tak buat~lalalalal~

15 comments:

Fara_Adura said...

Okeh aida..akan akak laksanakan tag ini dengan sebaik mungkin..

*agak skema kan..ade akak kesah? Wakaka*
PEACE YEA..

I n n z said...

farah itu sy ke kak aida ??
wink2

Tijah said...

tijah mana tu? xde link pun? err..tijah yg dok JB tu ker? hkhikhik

CiK AiDa said...

kak tijah pandai ngelat!!!haha!!takdo tijah jb doh..

sharamli said...

xm0..xm0 wat...ha3..

Mya said...

thank u aida sbb tag akak. menarik tag ni. nanti akak buat ek.. :)

I n n z said...

siap suda tugasan yg diberikn
:)

misz A.C.C.A said...

saje jek cik puan ni...hishhhh hati ku gumbira tak terkata...sob sob sob

DIK AN said...

Insya-allah...

mama | sarah | syimir said...

ok cik aida, akak akan gigih buat assignment nih... :)) (psst: cik wat dateline submit bila ni?)

CiK AiDa said...

hehe...no dateline kak..anytyme!chaiyok2 siapkan asimen...hehe

viruspadu said...

hikhik

akak dah siap

sila wat spotcek

little e=two said...

gila kuasa punya org tag ramai2
hahahahahhahah

.::WaNiE::. said...

kite sibuk pagi ni, kite buat nanti ye :)

misz A.C.C.A said...

okies da siap! cik puan, my pwen thought u r my lctrer..mb sabb dpgl CIK PUAN atau pon, die sdar yg kamu asik mmberi ku esemen..huahuahua ~moga impian jd reality.. aida lctrer uniten yg bjaya(to be)