iklan-iklan~sila click

Thursday, June 4, 2009

damia

damia!
nie lah damia yg dah nk masuk 2 bulan...
kami kongsi tarikh lahir yg sama!
next year kita smbut bufday sama2 eh dik!!!

nie anak sedara sy yg ke 16~
amik ko..
bederet2 anak sedara dah....
bila semua balik umah wan...
boleh runtuh umah tue diorng men lonjak2....

masa pai td damia ngh tido..
sy lak tak leh tgk org tido..
sy gi gomol2 die...
pai dia jaga..
then mama dia mandikan die...
sy smbg gomol2 balik...

ada skali tue dia mcm kenyit mata...
waaaaahhh!
ko nk ngorat mak long ek??

pas minum susu mama..
terus mata die kuyu balik..
nk tido..
ishh...bdk kecik nie..asik tido jer..
sy pun..
gomol die lagi...




mula2 dia layan jer sy geget pp die...
pas tue sy cubit pp die plak...



pas tue dia dah tak tahan ngn asakan mak long die..die nk ngis plak...
lantak..mak long gomol gak!
sape suh jdi baby kan..mmg kena gomol jer la..


then sian plak tgk die...
mata dah kuyu...
nk tido...
bia dia jab...
cousin sy riba kan dia...


terus lolap....
wah...ko mmg kuat tido la damia...
ke mmg org yg lahir 14 april ni kuat tido...
hehe..
sbb mak long pun sma gak kuat tido...hehehe~

tak pe..
tido lah damia...
nnty2 mak long datang lagi..
gomol ko ek..
cepat2 besar...
mmmmmmuuuuuaaahh!

suka sgt bau baby...
best oooooo....
gulp!!

1 comment:

sharamli said...

c0mel....hik3..cubit pipi smpai lembik bru tw