iklan-iklan~sila click

Monday, October 19, 2009

bersediakah kau??

ops..tajuk entry mcm tajuk cite alam barzah jer kan...hehe~
bukan apa...nie etry tuk kesedaran diri sendiri yg dh jauh terpesong nie~~~


alahai cik aidaaaaaa!
ko ingt sikit..final exam dh dekat gilos~
26 nie dh start...start ngn killer paper plak tue!!!!
syhhhhhhuhhh.....jauh2 sikit la syaitoooonnn yg menghasut aku nie..
ke aku nie mmg dh separuh syaitonnn.tu yg mls melampau..
subhanaallah...mintak jauh kan...


ingatkan nk balik esok...
tp ado beberapa benda yg menyebabkan cancel..
so..
hari selasa i sampai Uniten yer kwn2...
dun wory...jeles pun jgn oke~~(besssstttt dpt duk umah lama2...hik.hik..jht nk jeles kan org)


menurut senior2...
semester nie la paling sheksaaaa....betul!setuju~
semester nie la subjek paling sakiiiitttttt~~~betul!sgt setuju~~
mana tak nyer...dh la AMA killer...AFA pun killer...
ko tak tgk lagi subjek yg sepatutnya tak killer...
tp pun jd killer sbb cary marks mcm org gilerrrr!!


hmmmmmmmm....mmg kena strgle la sem nie..
hati kena kuat~~
fizikal kena kuat~~~
mental kena positif~~~~(nmpk sgt selama nie aku negetv kan..huhu)


carry marks tidak memberangsangkan...
tp
ITU TIDAK BERMAKNA KITA AKAN GAGAL!!
kena survive tuk final~~
kalu kita usaha ...Insyaallah..Allah akan tolong~~
betoi tak kwn2....(bgus..kalu betoi..clap la ramai2...)


mood kena sentiasa ok tuk 2 minggu akan dtg...
ohhhh..pesanan ini saje ditujukan untuk en azraf..
sbb kat tgn dia la remote control mood sy...
salah control..kedaunggg la jwbnya..
seb bek la dia seorng laki yg tabah...(erk...ayat bodek )
harap2 dia tabah melayan kerenah awek dia yg bakal sewel 2 minggu nie..
for sure~~
kalu tak sengal...demam...kalu tak demam...sengal...
itu je la ubat selama 3 tahun lebih kt uniten nie..huhuhu~~
itu belum masuk, angin kus2 yg dtg tak kira msa lgi..
ish2...kesian dia...
apa2 pun...GUDLUCK BRO~~luv u..




farmvile?
ohhhh...sy dh stage 6...miahahaha...
penat oh nk tunggu sayur2 tu masak...
saya dh ada sekor ayam...hik..hik..hik..
tp asik memekak jer...hehee~
sy nk lembu plak...ada sape2 nk sedekah tak??hehehe~~

sepanjang exam 2 minggu nnty...
farm sy tue akan sy amanahkan pada manager sy iaitu en azraf~~
syhhh...sy sebernanya jelesssss nie tgk kebun dia ngn akk dia berkembang maju...
tp tak pe..perlahan2 kayuh~~hehe~
eh, korang pun ado fb gak kan...
jom la join berkebun~~~besttttt...tak kua peluh...


note: phewwwwwww......sy rindu abg botak sy...

3 comments:

misz A.C.C.A said...

saya suke statement anda di paragraph ke 4.. saya turut menyokong anda!!
wes, sempat g naa hang cik aida berkebun... ish ish

sharamli said...

abg b0tak?

shuhada said...

psst.. add la kita kat fb. adahuhs80@gmail.com. jom berkebun ramai2.. and.. gud luck 4 ur paper..pis!