iklan-iklan~sila click

Monday, December 14, 2009

yg best dan yg tak best

ada byk benda yg best dan yg tak best bila duk umah parents nie...hehe~



yg best

* bgun pagi mak kejut...like "alongg...bgunnn dh subuhhh la!!!"~
*breakfirst mak dh siapkan ats meja...
*bju adik gosokkan!!!
*dpt salam mak ari2 sblm gi keje...
*dpt bwk bekal best2...mak yg masak...
*bju2 mak yg uruskan
*boleh masak bla2 masa kita nk
*boleh merayap ke tempt yg best2
*dpt jumpa dgn ramai org
*upgarde knowledge....upgrade communication skills...mcm2 la..
*boleh soping and makan kt mana2 nk...not like at muadzam
*sabtu ahad boleh lepak2..kalu ase nk mkn pape msg jer makcik2..then dtg umah diorng mkn!
*kalu tension boleh gi karoke...
*boleh tido di tilam yg empuk
*boleh lyn astro...


yg tak best

* PENAT
*SAKIT KEPALA DGN ACCOUNT AND CLIENT
*sy rindu muadzam walaupun ia pekan koboi
*rindu dgn suasana blaja...tak rindu dgn asimen pun tau
*rindu dgn kwn2 sekampus...bila duk asing2 nie susah nk jumpa
*rindu nk mkn makanan yg pelik2..kt muadzam jer ada
*duit cpat abis...seb bek kad bank mak pegang..!haha~
*kena drive lyn trafic light!lkat muadzam tak der trafic light oke!!!
*berat senang naik...almaklum...hati senang...makan pun berjaga...haha~tak pe...diet!diet!




apa2 pun...
duk umah parents mmg best....
strmx pun laju jer kan...hehe~

dan yg paling best!!
ada org yg gosok2 blakang smpai sy tertido...bestttt!!!!!!!!


note: sejak duk umah nie..sy bace paper ari2 ok!!!and minat terhadap novel telah berbunga kembali...weekend kena soping novel kt MPH!!

3 comments:

sharamli said...

berat cepat naik tu sebenarnya BEST la syg...ha3

CiK AiDa said...

ayg dah stat mmbzr ke.dah lpe ke pesan abg

zeozir said...

swonok nyer cik aida baca novel segala, aku kat sini x dpt la mengadap novel2 tu! anyway aku rindu muadzam juga!