iklan-iklan~sila click

Thursday, March 4, 2010

parahhh

still ngn client lama~
dh nk kuar draf pun...
but tibe2 bila ku check audited account last year which is firm len yg wat....
bru aku pasan!!!arghh...
amount kat balance sheet tak sama kt notes!!!


arghhh...
gila tension kot...aku dh nk siap keje ni...
tibe2 tak leh balance aku punya sbb last year nyer figure dh slah!
cube ko bygkan aku nk wat pe?
nk kena adjust!
mana bleh~
adoiii...mmg la tak material tp still affect my account this year!


lgi bek lgi...
blum setel client nie...
client dh pai atas meje...
nie smua audit solo yer...bukan team...
handle la ko sorg2...adoiii...
kali ni wat klinik plak..
doc nie dh kena keja ngn LHDN bru dia tau nk hantar audit...
ko tau...
buku account dia pun pakai buku sekolah yg zaman sekolah rendah tu...
tulisan dia tak pyh cite la kan..
mmg sah2.. tulisan docter..
juling la mata kau nk bace...
alahai...
TETAPI
doc tu hencemm....hahahha~
wawa siap offer nk tolong call kan doc tu lagi...
haha~till today i mmg tak penah call dia...
sbb i letak tepi dulu account dia...
nk setelkan client persatuan nie dulu....



pecah otak!!


lagi 3 bulan je!!sabar lah aida~

1 comment:

.::WaNiE::. said...

alamakkkk..akaun pakai buku lagi??huhuhu

bwk2 bertenang yeppp