iklan-iklan~sila click

Saturday, March 27, 2010

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan

1. handphone baru
2. tear bear yg lagi besar dari sy!!!
3. pergi korea/jepun
4. en azraf masakan untuk sy for my upcoming bufday!
5. bercuti dgn en azraf and my mum+my sis~ complete family~


5 alasan terhadap pilihan tersebut

1. hp skang nie speaker dh rosak!!!
2. saje..dh lama tak de teddy baru
3. sgt teringin nk gi sana!
4. saje..mmg nk sgt rase dia masak..asik aku je kena kutuk~nk gak kutuk dia!
5. saya dh hampir 4 bulan tak dating
.



5 Ekspresi terhadap orang yg anda minat

1. nk dekat ngn dia ari2...
2.suka wat dia senang dgn kita
3.wat dia bahagia
4. wat dia pun minat ngn kita balik..haha!!
5. tunjuk kan yg kita minat kat dia



5 perkara hebat pernah anda lakukan ..

saya hebat dn bersemangat bile

1. bila en azraf kata...rindu kamu!wahh..terus senyum2 gatal and reply msg dia balik
2. bila ada benda baru..contoh beli pen baru..terus semangat nk wat keje
3. bila akak2 senior kata sy boleh buat keje dan bos percaya kan tuk wat keje yg susah2...
4. bila sy sedar sy dh nk final year..lgi semangat nk abiskan blaja!!en azraf dh lama tunggu tu..haha!gatal!!!
5. sy tegakkan hak sy...sy suarakan hak sy..pada org yg menindas mak sy~ sy bangun dan bersuara sehingga org tu pun terkejut....sy nk dia tau~walau apa sekalipun yg berlaku...mak sy tetap keutamaan sy dan tak de siapa dpt tindas dia selagi sy ada~sy ckp kat org tu..." langkah mayat sy dulu..kalu dia nk apa2 kan mak sy"
dia terus diam dan berlalu~sampai hari ini..nk ckp sepatah ngn sy pun org tu fikir byk kali...diam sy bukan bermaksud sy lemah....beralah saya bukan bermaksud sy tak kuat...tp sy percaya pada takdir yg Allah tentukan dan pasti ada sesuatu yg indah buat sy yg Allah dh tentukan disebalik smua nie~







5 ciptaan yang paling disukai (tak semestinya teknologi)

1. mak sy...cipataan Allah yg maha hebat tuk sentiasa beri kekuatan pada sy
2. en azraf...cipataan ALLAH yg ditugaskan melindungi sy ..hehe~
3. duit
4. intenet
5. keta


5 perkara yang dibenci ( I say no to this person !)

1. bila mak marah sy bgun lmbt...mak...ari minggu je pun boleh bngun lmbt
2. bila en azraf tension ngn keta dia..so that dia tak leh nk lyn kerenah sy
3. bila en azraf tak kentut..dia akan bsing2 kat sy yg dia byk angin...
4. bila en azraf balik umah lambt..owhh..tension!!!
5. bila apa yg sy nk makan..tp benda tu tak de...mmg jem!

5 orang yg hendak anda tag.

semua org yg belum jawab tag nie~

1 comment:

.::WaNiE::. said...

heheheheh

nanti kalalu encik azraf masakkan utk aida, wani dtg tumpang makan yeppp hahhaha