iklan-iklan~sila click

Friday, March 5, 2010

sorry

lately nie sgt bizy..
sgt tension pun ia jgk...
sory for those yg msg but i did't reply....sory guys..
later i will cari ur msg and reply k...
just now bru pas check apa yg i dh tertinggal....
bru jer check timetable tuk next sem...
letih je tgk clas2 tu smua...
tak byk class yg pg...
walaupun sy bukan morning person...tp sy suka class pg...
kalu klas ptg2..ngantuk ok!
plus next sem puasa...nk gi bazar lgi!!!
bukan nk merungut or pape...but plez la buat yg btull...
esok nk rombak here and there...kan dh susah...


lagi pening tgk rate tuk apartment dh naik...
walaupun tak la byk mana..but its still money k!!!!
merungut lagi...tp mmg nk merungut jgk!!!



i tgh tension ngn company nie tak setle2 lagi...
adoii..my case kena bwk tnya big bos plak...
bis bos plak susah gak nk masuk ofis...adoii...
sy nk kejar mcm2 nie...
client nk meeting minggu dpn...
sy tak siap kan lgi draf account dia lgi..adoiii...
keje sy stuck sbb audited acc last year dh slh...
so bila nk b/b dh problem...
bukan boleh nk adjust2 senang2...sbb account tu audit firm nun kat mlaka yg buat...
this is first year client tu wat audit ngn kami...
so sgt2 complecated!!
yg pelik bin ajaib....mcm mana acc diorng leh balance plak eyh...
kalu amount fixed asset tak btul....haiiiiihhh....
figure len smua dh ready nk di key in..
tinggal tunggu figure fixed asset je....adoiii...


client yg klinik tu masih tak bergerak2...
stil mcm tu je atas meja...
2 hari pk mcm mana nk setel kan prob nie...
smua senior dh msuk campur dh...smua pun pening~
aihh....pening2...


balik umah je..
buat apa yg patut...
then tido...
last 2 days..ada benda nk tnya kat en azraf...
janji nk tnya mlm...
then dh tido...smua bnda lost..
plus plak tension...
so kena marah~
padan muka...
dh mmg salah sendiri pun...
tanggung je la..
dia dh siap kata...
kalu dh ingt apa nk tnya...baru msg or kol dia..!


ahaaa...
bgus la tu..
kalu sy tak ingt tak pyh msg dia...
suka la dia..tak de spe ganggu dia...huhuhu~
tak pe...
salah sendiri...
bukan tak nk ingt apa nk tnya..
tp otak nie dh penat ok!!
PENAT!
ngn tension kena push2 kat bos lg...
ngan tension ngn keje2 lg...
tahu tak...
atas meja...tepi meja...depan meja...blakang meja...
smua dh penuh doc client tau tak!!!
bwh meja tak yah cite la...
nk letak kaki pun sempit!!
lagi la sakit otak nk setel kan smua keje secepat mungkin!!!


yer ...
sy tau..
org lain pun tension gak keje...
yer..
mmg salah sy sbb tak pandai nk handle tension sendiri...
mmg salah sy pun..ok i admit!!!


kdg2 mak ngn adik sy tnya pun sy tak jwb...
tak pun lmbt je sy jwb...
penat ok..penat sgt2..
nk angkat kaki jln pun sakit~
nie nk tulis nie pun dh bergenang airmata dh....
tue blum lgi kena g outstation jauh2...like kena tido sana 2 weeks...
aha...besenya balik mesti demam...akak2 senior kata~


note: sy salah..mmg sy byk sgt buat salah~maafkan saya~


plez someone bwk sy kuar dri semua nie...kejab pun tak pe..yg penting sy boleh lupakan benda2 yg memberatkan pale sy...ada??ada tak org bleh buat mcm tue? YES...jwpanya... TAK ADA!!!

1 comment:

.::WaNiE::. said...

betul mmg xdek dpt bwk awak lari..saya pun tak nak sbb bila awak balik bukan ke kepala awk lagi pening

face all the probs.. bila dah settle baru puasss !!