iklan-iklan~sila click

Saturday, March 27, 2010

tag 1

1.Siapakah diri anda ri rumah?

seorang budak yg kuat tido..sampai en azraf pun bising.mak tak pyh cite la..ari2 pun bising sbb sy susah bgun..

2.Siapakah diri anda disamping rakan?

erk??mcm mana nk jwb ek??

sy sorg yg bole je kalu nk dikongsi apa2..masalah ke..apa ke...
tp jgn ko ckp2 blakang yg bukan2 psl aku...siap la..aku geget2~



3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

-nk gi bercuti ngn kwn2...seyes!i need it~tak dpt gi korea pun tak pe...gi pulau2 cantik pun kira ok la..
- nk hp baru~ngeeee....
-nk kurus wey!!!!apasl berat aku..kejab turun dua 2 kg..pas tu nek 1kg..padahal aku mkn sama je..control je...
- nk dating ngn en azraf lgi..huhu(menangis)
-nk keluarga sy yg dulu...one happy family

4.Siapakah nama pasangan anda?


ha?
pasangan yg belum diijabkabulkan boleh la eyh?ehehe~
EN AZRAF SALIMI~


5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

1. dia jaga sy dengan baik
2. pemaaf
3. penyayang..nampak je garang..tp hati die lembut je..
4. penyabar..kalu tak, tak kan kami bertahan sampai hari ni...tq abg!
5. ikhlas menyayangi sy~ mak pun suka!!!

6.Bila tarikh anda couple?
Hoh!! tu bahasa omputih! boleh pulak?? ;P


23 march 2008~


7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

belum ada apa yg pahit pun~kalu setakat kena marah tu..tak la pahit mana pun


8.Lagu tema cinta anda?


sehidup semati~punya la feeling aku nanyi lgu nie tyme dia kat jepun dulu
teme kaseh la housemate2 ku yg rkam video aku nyanyi tnpa pengetahuan aku~


9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?


sy menyayangi dia seadanya dia..terima semua kekurangan dan kelebihan dia seperti mana dia menerima sy!

dia ckup risau kalu sy gurau2 ckp .."tak nak kwen ngn abg"
mula la dia gelisah tnya solan yg sama sampai la sy gelak and say" iye...nk kawen dgn kamu~~"

No comments: