iklan-iklan~sila click

Sunday, April 4, 2010

congrts and jumpa lagi :-)

di sebalik kesibukan ngn keje2 yg tak penah abis nie...
sy lupa yg kawan2 sy di kampus muadzam sana
dh abis perjuagan mereka tuk bachelor masing2...
alhamdulillah...selamat dan tamat sudah 4 tahun yg mereka tunggu~


tahniah~
sure weols akan rindu mereka smua...
diorng yg amik business and finance dh abis dh...
tinggal kami yg accounting nie je yg nk abiskan lgi setahun....
berdebar but izinkan sy menikmati masa2 bergelar student nie sepuas hati...
so lets time tu berjalan dgn slow..
coz...im sure..once sy brjaya complete kan bachelor of accounting nie...
sy akan masuk ke satu alam....
yg boleh dikatakan tak seindah mana pun..
iaitu alam perkerjaan~
im not ready yet....



sure...
kami akan rase mcm janggal je without member2 from business and finance...
sama2 lapor diri di UNITEN 4 years back...
now diorng tinggalkan kami tuk teruskan perjuangan...
so sad but this is reality...so korang..selamat menempuh alam baru~


dulu rase mcm lamaaa gila 5 tahun tu...
nk complete kan bachelor nie...
tp now..
aik...mcm bru je blaja...aihhh!!!


seteruk mana pun pengalaman sy di sana...
sejahat mana pun org kat sana....
sejauh mana pun tempat kat sana...
pengalaman bergelar pelajar adalah pengalaman yg tak mungkin sy lupakan!!!
dulu nk sgt keje...
skang bru tau...keje tu derita ok!!!
nk plak bergelar auditor~~~
hanya org tinggi kesabaran....punya semangt juang....
punya usaha yg maksima...
dia mampu tuk lakukan dgn baik....
yg paling sy tabik...
pada isteri2 atau suami2 si auditor nie...
kerana mampu bersabar dgn tugas2 auditor nie~~~



so..
tuk semua kawan2 sy UNITEN KAMPUS MUADZAM batch 2006/2007 bachlelor in finance/business di seluruh malaysia nie ha.....
selamat menempuh alam baru...
semoga kita jumpa lagi :-)
gonna mish all of u guys......
Good luck and all the best :-)

UNITEN GENERATES PROFESSIONALS :-)


note : tuk kawan2 sengakatan accounting nie.. moh sama2 complete kan bachelor nie and hargai setiap masa yg kita ada bersama2 :-) mish u all jgk...see u soon...praktikal dh nk abis dh nie..tak sabar!!!!yeayyyyy :-)


sedey part : sgt sedih sbb terpakse batalkan cuti2 gi langkawi sbb kena gi outstation kat kl one week!!!putih mata je la tgk my family gi...huhu :-(

5 comments:

mama | sarah | syimir said...

ooo blh tahan lama nk menunggu 5 tahun kan..tp bl dah habis nnt mmg tak terasaa pun..u will gonna miss so much all da momentos with frens...takkan berulang kembali.. :)

.::WaNiE::. said...

waaa kesiannya kene outstation??

ye biarlah masa tu berjalan lambat bila dah keje jeles sgt tgk student :(

green apple said...

yes, nikmatilah zaman student, sebab bila dah keje konfem rasa nak masuk U balik tapi minus buat tesis, minus buat assignment, minus buat kuiz.

n a d h i r a h said...

aida. sgt sedih entry anda ni. thankq so much dear. hope u'll success in ur future undertaking.

zeozir said...

aida happy birthday, no tepung this time ;) xx