iklan-iklan~sila click

Sunday, April 18, 2010

tak tau tajuk

hye!
saja nk mencoret somthing here before sleep...
try to imagine how my life tomoro...
ngn keje yg byk..ngn tak de mood sgt...dgn mls...
dgn lesen pun nk kena renew...gila mls nk gi JPJ...


ok2...
main story nk cite kat sini..
td tgk apa ntah kat chanel mana ntah..
ada la artis2 yg kami prihatin tue nyanyi lagu...
psl jgn buang bayi tu...
skang kan tgh kempen jgn buang bayi...
so harap2 kempen nie berjaya bagi kesedaran kt masyarakat kita....
JANGAN BUANG BAYI~
kesian la tgk baby tu...sebelum nk buang tu..tgk muka dia betul2...
tak sayu ke hati kauu...
hopefully usaha diorng nie berbaloi dan dipermudahkan Allah....



td dpt main dgn kaisara...
actually tgh syiok tgk tv smbil msg en azraf...
tp bila my sis bwk je si kecik tu masuk umah...
terus campak remote..terus bia hp...
"hwaaaaaaaaaa.....rindu nye kat saraaaaaaa"
tgk dia senyum pun aku dh separuh gila dh....
seminggu tak jumpa weyyyy!!!!


rupanya dia dtg nk tunjuk yg dia dh pandai jln...
hwaaaaaa....lgi excited la aku...
tgk dia jln ngn pampers dia...
smbil flying kis kat aku....
terus amik itu bdk and picit pp dia...
then she smile tunjuk gigi 4 batang dia.....
damn cute~~~
my sis dh kata dh ngn kwn dia
"along aku kalu dpt kaisara nie...boleh gila dia...ko suh dia jaga pai mlm pun dia sanggup"
i love her....suka tgk dia..especially muka dia bila mama dia bwk adik baru balik umah...
sayuuu je....



note : al fatihah tuk achik spin...h.way yg dia lalu tu mmg agak bahaya sikit..sy sndiri mmg slalu lalu situ sejak dibuka awal taun ritu...kena hati2 sgt...tol mmg la free tp agak bahaya sbb dia beralun and luas...so mmg nk speed je...~al fatihah..~

2 comments:

.::WaNiE::. said...

lama xdengar kabar aida ;)

Cik Kuntom Closet said...

salam ziarah =)