iklan-iklan~sila click

Wednesday, May 19, 2010

dugaan

kadang2 kita hanya berdiam walupun kita mampu berckp
kadang2 kita tak mampu nk terangkan sesuatu pun bila kita tgh marah..
walaupun nk sgt ckp..but no!!!juz keep it
better tak pyh ckp kalu smua tu boleh jadi punca perbalahan.



kadang2 rase nk ngis je bila marah tak dpt dilepaskan.
susah nk paham org
dan lgi susah org nk paham kita.
tp tak pe...sy masih mencuba :-(



bila sy marah
sy suka bawak diri.
sy suka pergi jauh dri org.
bia sy dgn dunia sy sendiri.
sbb sy rase kalu sy berckp pun org tak kan faham.
dan biasanya sy akan tido.
bila sy dh cool sy akan ke tempat asl.
act like nothing.

argh.
mungkin sbb stress keje.


tak pe.
lagi 2minggu~
lepas tu sy sibuk nk attend wedding cousin2 sy.
then ada lagi 2 minggu tuk enjoy before masuk blaja balik!
final year!!!yeaaaaaaah.
bachelor of accounting ( hons) semakin dlm genggaman.



thanks a lot kat kawan2 yg tak putus2 tanya bila sy free~
nk ajak dating smua..insyaalllah.
before balik muadzam kita jumpa k!

rase sayu bila nk pulangkan balik tittle "auditor " nie~
lagi 2 minggu je..
walaupun tak byk mana..tak lama mana.
pengalaman 6 bulan nie pengalaman bermakna utk sy.
dimarah.di kerah.di pakse.dikejar.diburu
keje like hell.berfikir smpai otak jem.
skip lunch.skip dinner.
skip skipping.skip badminton.skip everything.
sbb nk bg the best~

after all..
sy rase puas.
sy rase berbaloi.
kami disini tidak sama sekali di layan mcm traine.
kami sama macam staff.keje sama.
kalu ko rase itu berat.itu la lh yg ko kena buat.
kalu ko rase itu akan menguji kesabaran n knowlege ko.itu la yg ko kena tempuh~
somtyme its hurt me.but its ok.


nota : sy akan pastikan sy akan pergi bercuti sbelum sy balik U.nk buang smua stress n nk ceria2 balik.doakan ok!!!

i miss someone.

1 comment:

.::WaNiE::. said...

lama betul tk dengar cerita kamu