iklan-iklan~sila click

Wednesday, July 28, 2010

dugaan

saje gedik nak update.
bukan sbb byk sgt msa terluang...
tp mls nk buat keje...
mls nk tgk case study....


2 minggu lagi adalah midterm exam!
gile cepat....
adoiiii...pening btl la lect nie...
bru msuk sebulan dh nk midterm....



dh tu cuti midterm adalah seminggu sblm raya..
tyme raya plak bg cuti 3 hari je....
derrrr...mana cukuppppppppp!!!


okeh.
tu bukan dugaan yg dimaksudkan...


dugaan yg di maksudkan ialah.
dugaan dgn en azrap.
hehehe~

as usual...
pencari masalah...
adalah sy sendiri...
ntah kenapa emosional terlebih2...
siap ngadu, marah2, ngamuk2...
siap ngis2 lagi ngn en azrap...

punca??motif?
sbb en azraf lately ni sgt sibuk.
so tyme wif me mcm dh kurang.....
so sy pun bila rase kurang ksih syg...
mula la mengamuk2...hahaha~
siap bila kena pujuk...ngis2 lagi...


en azrap yg nun jauh tu pun..
agak2nya dh garu2 kepala...
mcm mana nk handle minah nie...

seb bek dia tak give up!!!
kalu dia pun sama ngah pusing..ngah pening!!!
sia2 je sy kena maraaaaaah nnty...hoho~
i know la tyme boleh manja2 ngn tyme tak leh manja2....hehe~



bila ngt balik...
mmg si drama queen la aida nie~
siap ngis2 mcm budak kecik 6 tahun tuh
bila mak dia tak bagi aiskrim then ngadu kat bapaknya...
ha~mcm tu la kot aku ngisss....


en azraf tu dh la keras....
mana tau ayat2 pujangga nk pujuk2 nie....
paling habis best dia leh ckp pun...
"ayg...nape nie...jgn la mcm nie.." dgn nada yg paling lembut...
sy plak...terus la nk ngissss....lagi sedeyyy...


euwww...ntah pape ntah ko nie aida oi...
sory la en azraf...
3 bulan sekali emo mcm nie mmg dtg bertandang...
tak leh elak...ehehe~


skang nie en azraf sgt berhati2...
ada je masa terluang msti dia msg...
kdg2 pai tertido pun ada....
semata2 tak nk sy terasa ngn dia lgi...hak..hak..hak..
and yg paling penting tak nk sy ngamuk2 lagi....



dh settle smua...
back to normal...
emo sy pun dh stabil...
sy siap ckp ngn dia....
"jgn ngadu ngn mak tau.."~haha

matik la kena cop menantu ntah pape....
mengamuk tak tentu psl...
hahaha~tau pun takut kan....


eh.
tp mmg btul pun.
en azraf tyme tu tgn mcm sotong.
smua benda dia nk buat.
ada je la keje dia.
dh kalah PM dh.
mlm pun membizy...nk tunggu borak ngn dia pun kena buat apointment!!
mana la tak hangeeenn...
kdg2 kita dh tido...dh bgnun...dh tido balik pun dia tak gak balik2 umah lagi~
ada je benda nk buat...
nk2 pls keta la kan....
kul 3 pagi pun dia snggup~



nasib la...
my mom dh bese kot ngan peel sy ni...
now en azraf punya turn la nk biasakn dgn keadaan mcm nie..
mcm mak ckp...sy nmpak je ganas2...tp dlm hati ada taman!
my sister nmpk je mcm baik2...lembut ckit2...tp hati keras mcm batu dlm gua tu~hehe


sedar tak sedar
dh nk dekat 3 tahun ok bersama en azraf..
3 tahun ok dgn PJJ nie...
alhamdulillah ....still leh survive...



note : luv u en azraf.dh marah2 dia pun tetap cari dia....paling lama boleh tnpa dia, sehari kot....mlm dh gelabah2 cari dia balik...ngeh2.

No comments: