iklan-iklan~sila click

Friday, December 31, 2010

asimen,report.presentation semester akhir

currently.
jadual sy dh penuh!
padat!
semak~
penat!


berlambak2 asimen.
report
presentation
that need to be done.


sy ada 2 journal yg belum berusik.
belum berbukak!
belum berbaca~
date line dia hujung bulan january


then.
sy ada 2 jenis report yg belum dimulakan lagi.
yg satu pasal kementrian pembangunan luar bandar dan wilayah.
sy dh search cikit2
pembahagian kerja pun done.
tinggal nk mula and cari bahan2.
nk mula tu yg payah!
date line.
hujung bulan january jgk!
mmg masak la~


satu lagi report tuk financial report nationwide express.
team kami berminat nk tau detail.
tp blum bersentuh lagi financial report dia.
harap dh download je
insyallah.
by nexweek dh kena bagi keje kat group members~
dateline hujung bulan febuary


next.
pasal hotel seri malaysia.
about ERM~
lagi peninggggggggggggg...
seb bek sir tuh bleh kawtem.
dia pun mmg layan baikkk punya dlm class..
tmbh dlm class tutorial.
mmg enjoy abis...
nie pun sy tak sentuh lagi.
isu pun tak pk lagi~
apa nk buat pun lum ada dlm pale lagi~
dateline : sy lupa bila


bayangkan
mcm mana sy nk sentuh benda tu smua.
tiap2 ari isnin n selasa class pai mlm.
rabu mmg kena ready tuk prepare tutorial or prensentation.

so.
jwpannya.
tak payah balik.
duk muadzam diam2 siapkan smua keje!
lagipun midterm test mmg berderetttttttt je...
so mmg kena stay kat muadzam!
study plus siapkan keje.

cik be.
kamu kata nk buat kenduri kan kalu kami tak balik.
so minggu dpn sila la buat kenduri tiap2 mlm jumaat yer.
sbb both of us akan stay untill midterm break.
hehe :-) hebat kan??


mula2 sy rase sgt stress.
nk ngis pun ada.
sy tgh siapkan presentation sy.
sorg dtg bg sy journal tuk bace.
sorg lgi msg bgtau bila nk start buat.
sorg lagi tnya apa nk kena buat.
sy rase mcm dh tak mampu nk handle.
nie bukan nk slhkan org len tau.
tp slahkan diri sndiri sbb tak pandai manage masa.


so.
sy pekakakn telinga.
sy buat tak tau.
sy siapkan mana yg nk kena anta dulu.
then dh lega satu.
bru sy start yg len.

now.
sy rase 80% keje dh siap2 dibahagi.
tunggu dateline je tuk sy compile.
sy jgk kena curik masa tuk siapkan nie smua.
kdg2 smbil drive pk..
kat mana nk amik.
apa nk buat.
cane nk buat.
apa isi..
haaaa~

stresss tau..
tp takpe.
ini cabaran namanya.
and ofkos sy akan rindu saat2 ini smua nnty~



sy harap sy akan jadi lebih kuat than before~
nie tang asimen and blaja je tau.
tang en azrap trus flat!
trus jadi lemah!
al biasa la...mengada2.~hehehe :-)

2 comments:

Cik Bee said...

next week kite wat kenduri kat fc harmoni k.. da siap prepare da, sip dengan tema harmoni 60's lagi..;)

Anonymous said...

I really like your blog and i really appreciate the excellent quality content you are posting here for free for your online readers. thanks peace dale tuck