iklan-iklan~sila click

Thursday, December 16, 2010

seremban again

pas emo2 smlm.
terus layan muvie.
actually ainaa dh pakse2 suh tgk.
dia siap ngis2 lagi tgk muvie tu.
so kasi layan...


sudahnya.
sy ngis sikit2 je..
tak touching sgt.
mybe sbb sy ngah marah sgt kot mlm td.


now
dh smpai seremban~
esok kena cari adiah tuk kak nina.
insyallah nk ke wedding dia ngan kak azna.
mau pegi cepat sikit.
sbb rase mcm nk menyoping kat k.l
tp tgk mood dulu la.
kalu rajin..sy zassss pegi.
kalu tak.lepak umah layan kaisara la jwb nya...hehe :-)


niat asal.
nk gi nek train je soping.
tp skang mula pk2.
bek ajak abah je gi k.l..
lagi masyukkkkkkkk~~

sy rase sy beruntung,
sbb ayah sy seorng yg kaki jalan.
dia mmg tak reti duk umah~
mana ada je tmpat best.dia best ajak pegi.
sama gak mane2 restaurant bru bukak kat smban nie.
mesti dia terjah.
hasilnya.
sy ikut perangai dia~~~ tq abah~~~


pale sy dh pk mcm2 nie.
nafsu nk soping tak la ada sgt.
tp dok pk hadiah.
pas nie berderet2 bufday org2 tersyg sy,
so sy dh kena pk nk beli apa.
bek beli siap2.
sbb sy bakal bizy pas nie....
so before sy lupa bufday dia.
before sy kelam kabut and terpakse beli adiah mereka2 kat muadzam je.
better sy beli siap2.
sale pun ngah mengganas nie :-)


esok.
mau cuci mata smbil cari brg.
byk benda kot nk cari.
smbil teman si minah dila tu beli barg sekolah dia.

mlm.
mau belanja family makan di johnny jj semban 2.
iye..sy suka ke sana.
and sy akan pastikan sy betul2 lapa bila kesana.
bru puassss makan..hehe :-)
ari2 abah blanje.this tyme kasi sy blanje...wink!


2 hari lepas.
housemate sy gelak kan sy.
bila tgk muka sy yg mengantuk dlm kelasss..
terus bertuka menjadi ceria gile2 bila tgk makanan!!!
ia automatik ok~



bye2~

2 comments:

Cik Bee said...

ratu balik seremban memang kamu!

CiK AiDa said...

wajibla sy!!!!
takde sape dpt lawan sy~hahaha