iklan-iklan~sila click

Wednesday, December 15, 2010

sonok

td mcm ada idea jer nk update.
skang tibe2 dh blur plak..
haha~


ok2.
arini class 2 jer.
smlm class adalah 5!!!
pengsaaaaaaaaaaaaaannnn...
tu pun siap ponteng satu classssss~ngeh2..

tp td tutorial tetap dtg!
walaupun tak dtg class lecture tp class tutorial bleh jawab tau!!!!
hebatttt tak??
hahahha~gila berlagak~


anyw,
best gak class tuto td.
punyalah smua berebut2 nk jwb.
solan ada 9 jer.
yg nk jwb 20++ org~
gile punya fun~
sir pun siap layaaaaan..dia pun pening nk bg sape jwb.
lawak sgt2 dlm class td..


ada group yg jwb byk kitorng kata tamak!
haha~pastu gelak ramai2.
sir pun layaaaaaaan je...
siap men lwn2 ckp ngn sir bila dia tak nk cya jwapan kita..
best2.


abis 9 soalan,
dia kasi up satu case study.
bg bace 10 minit!
ha...mari mula berebut jwb!!!
sir siap pening2 pale snyum2 kat dpn.
tgk gelagat kitorng.


belajar nie sonok kalu lecturer dia best.
tak stress kan kita.
bleh tolerate ngn kita.
kita nie kdg2 bukan mlas sgt nk buat tutorial.
cuma kdg2 tak punya waktu.
al-maklum.bizzy jeeeeeee..
classs pun pack jgk.


dulu2 mase foundation.
ada gak clas mlm2.
pas tu dhtak sgt dh.
now dh final year.merasa balik class mlm
hamik ko...sejuk melampau.
dh tu lemauuuuuuu je dlm classs!


td dh dpt email.
bgtau suh apply tu garduate!!!
yeaaaah..yeaaaaaaaaah~wink2.



skang dh sibuk2 bgtau psl midterm la.
kuiz la.apa la.
subjek sem nie mmg terang2 smua kena bace.
calculation pun cikit2 je.


bayangkan muka2 kami yg final year nie.
bahgiaaa je..
tiap2 ari mengenang ksah dulu2.
siap kesian kat junior2 nk kena stay sini.wakaka~
gila kejam punya senior.


sedih mmg sedih.
tp bahgiaaaa amatlah bahgia.
paham tak ayat nie.???tak phm sudah :-p



eh.
dulu2 kalu ada roadblok sy dh gerun je.
skang sy selamba je.

"ia..?nk apa?lesennn?kejab!"

kalu dulu tgn ketar2 walaupun tak buat slh.
skang nie siap lawan2 ckp jpj yg hampeh2 tuh.
kdg bukan apa.
menggatal je lebih!!!
apadaaaaaaaaahhh...tak profesional langsung!!!!!




ok.
nk siap gi class Islamic accounting!!!!


note : esok mau balik seremban lagi!!yeaaahh...muadzam - seremban tu dekat je..eceeeeeh!berlagak gile~

No comments: