iklan-iklan~sila click

Friday, January 7, 2011

kerinduan





sy kerinduan bdk kecik kat atas nie...
teman main sy
teman gaduh sy.
teman mengamuk sy
teman gurau2 sy.


nk2 bile kita puji dia comel.
automatik dia bertukar jadi bdk pom yg bugettt ayu..
sgt menggeletek hati~

kadang2 dia mintak dukung.
sbb nk capai suis kipas or lampu...
dh 15 minit dia merengek2 kat sy..
bru sy dukung.tu pun bwk kg tempat len...

suka tgk dia makan.
sbb sgt berselera.
dia jgk geng makan sy.
kadang2 suap dia makan.
tp nasi byk msuk mulut sy.
mesti dia anginn je...


kadang kejar2 dia satu umah..
dia pun jerit2 gi dapur smbil mulut dia sebut
"awe...awe...awe..."
awe tu nenek..which refer to my mom~


oh!
rindu sgt kat sara nie.
tiap kali tipon mak.
mesti tnya sara ada umah tak.
mak sy ckp.
dia dh pandai men pasir kat dpn umah!
then pandai pow mak sy aiskrim!!!!
rindu dia sgt2~~


suara dia serak2 basah.
so imagine.
budak kecik nie...dgn dress mini colur merah.
duk atas katil sy.
smbil ckp
"ayong..ayongg...ngunnn..."
kejut sy bgun tido~
automatik sy bgun!!!
terus pluk dia smpai dia rimass...


fav place dia adalah dapur.
fav food dia..ialah ayam.
"yam..yam..yammm" smbil buat muka comel kata dik sy..tgn mintak2!

sy kalu nk marah
then dia buat muka comel dia.
terus cair.
sy kalu penat cam ne pun.
tgk dia.
trus bertenaga balik!!


skang hanya bleh tgk video dia yg sy rakam bulan lepas je sbg ganti~

ohoii...rindu kaisara sgt2!!!


note : bila sara ada kat umah...en azrap mmg sy tak layan dh!duk la diam2..sara dh balik bru sy teringat en azrap balik..hehe

No comments: