iklan-iklan~sila click

Saturday, January 15, 2011

mimpi yg sungguh tak sweet langsung!


malam td.
tido lewat.sbb siapkan asimen yg ntah pape tuh~
at last siap jgk.


dlm kul 2 gitu baru tido.
en azrap tido dulu.sbb dia sakit kepala.fine.

sblm tido siap msg
"gudnite ayg.jumpa dlm mimpi eh"

yelah bang!!
jumpa la sgt dlm mimpi tuh!!!
cisss...

mmg sy mimpi pun.
sy mimpi dia meninggal ok~
meninggal! separuh pengsan kot sy dlm mimpi.
menangis tak payah ckp la ( tyme sy taip nie pun airmata sy dh bergenang ok)ciss la..


ingtkan dlm mimpi tu je menangis..
bila bgun tido.tersedar.
sy mmg betul2 menangis..
OMG!
Ya Allah...seksanya rase tyme tuh.
teresak2 kot menangis.
baikkk punya cover...
cepat2 kesat airmata...tp dlm keadaan baring lagi.


terus cari hp.
msg en azraf.tp dia tak reply plak.
mana plak dia nieeeeeee...msg byk2 lagi.
nagis td masih berbaki lagi...huhuhu~
seksa nya rase..

dlm mimpi + real life pun ngis.
mmg sedey btl la tu kan..
korang penah kena mcm tu tak?


terus beluk didi (anak beruang gemok bin besar kepunyaan en azraf)
pluk didi sekuatnya2 smbil ngis2 sikit.
syahduuuuu weeeeh!!!
cisss btl la mimpi tu...


tak dpt sy bayangkan.
tak ingin pun sy bayangkan benda tu in real life.
yer.mati itu pasti.
but sy mmg tak leh imagine langsung!


yer.
dalam 6 boyfren sy yg sebelum nie. ( bukan play girl ok..haha)
en azrap la yg paling garang skali.
dia jgk paling selamba skali.
dia jgk paling suka hati skali.
dia jgk paling tak romantik skali.
dia je yg penah marah sy.


tp
hanya dia je yg mampu buat sy gelak dgn iklas.
hanya dia je yg mampu buat sy rase selesa.
hanya dia je yg mampu buat sy diam dpd melawan (dgn ex bf dulu..sy mmg kuat melawan)
hanya dia yg mampu marah sy dan hanya dia je yg mampu pujuk sy ( org lain yg buat sy marah pun hanya dia je yg mampu buat sy ok balik)
hanya dgn dia je yg sy rase mcm kawan baik + buah hati skali.
hanya dia je yg mampu stop sy dari shoping.
dan dlm byk2 ex bf dulu...hanya dia je yg bleh buat sy dgr ckp. ( yg dulu2 smua diorng yg dgr ckp sy..haha)
hanya en azrap je yg tau perangai sy inside and outside. means.kalu sy ckp mcm nie..apa maksud dia..kalu sy act mcm nie apa maksud dia..
hanya dia jgk yg boleh tenangkan sy bila sy menggelabah.
dan
hanya dia jer yg penat buat sy menagis teresak2.


dan.
mesti en azraf plak ckp.
compare to exgf dia yg dulu2.
mesti hanya sy je yang paling kuat MERAJUK!
hahaha~itu komfem.


apa skalipun.
bialah betapa garang nya dia pun.
sy tak mampu survive tanpa dia.
belum mampu lagi..

selain mak and abah sy dlm top list.
he is another important person in my life. :-)
hanya three of them yg btl2 kenal sy luar dan dalam :-)
that part.my mom pun admit...
en azraf jer yg betul2 knl sy compare to yg sblm2 nie.


oh botak~
sy sayang kamu ok :-)

2 comments:

sz | m.s.s said...

selalunya mimpi tu terbalik ngan realiti kan..
semoga en azrap awak tu panjang umur... heee

CiK AiDa said...

thanks kak...aminnn..semoga dia panjang umur and tak garang2 lagi..hehehe