iklan-iklan~sila click

Tuesday, January 18, 2011

mummy muda

agak terkezut bila dpt tau my fren dh pregnt.
kawan sy yg sy attend wedding dia aritu tuh.


rezeki awal kan...alhamdulillah.
syiok jer tgk dia excited bukan main..haha~ (sebenarnya jeles nie..haha)
eeeeee...bestnya jadi mummy muda...


nasib ko la aida.
dh ko pilih study dari smua2 tuh.
so ko adap la buku2 nie.
nie pun ada ati lagi nk smbung master.hehe~
mana ko nk pun tak tau la~ngeh2..



seyess..
sy sgt teruja dgr kwn2 dh pregnt nie.
teruja!!hahaha~
ada lgi sorg kwn sy tuh, sy keep tnya gak..dh berisi ke blum.
tp blum rezeki dia and husband lagi..


eh.
otomatik sy dh nk jd makcik la kan..kekekeke~
tak men la makcik..
aunty aida okeh!!!aunty aida!!~~~haha~

ya ALLAH.
terasa btul tuanya.

aritu cane ntah.
nk kena jwb psl umur.
sy jawab 22.
then sy pandang ainaa.ainaa pndg sy.
"hwaaaaaaaa...kita dh 23 la weyyyy...tuaaaaaaaaa nyer!"
terus rase mcm nk migrain!!!
oh..tidak!!padanla ainaa pun dh ada ubah...dh tua rupanya..kah..kah..kah..~


eh.
umur tu angka je kan.
yg penting hati perasaan kan.
the way we act..kan..kan..kan..


eh.
cepatnya masa berlalu.
no more zaman2 gedik2 ko nk mcm2.
now zaman ko cari duit.
pastuh nnty zaman dok cite psl anak masing!
ohhh..cepatnya masa berlalu..
rase nye mcm bru 2 3 tahun lepas je sy ngn kwn2 sy tuh lepak2 dlm bilik konti radio sekolah~
skang dia dh nk jd mummy dh..

semoga dia and baby dia sihat2 je..
sy teruja plus jeless nie!!

congrts kin..
gudluck la~
(nnty ko cite kat aku eh..sakit mcm mane deliver nnty...hehehe)

No comments: