iklan-iklan~sila click

Saturday, February 19, 2011

bace blog boleh hilangkan stress

sy mula berblogging nie 3 march 2008~~~

ari2 sy akan bukak blog korng smua..
smua yg ada kat list tepi tuh mesti sy terjah..
kalu sy sibuk..after settle smua keje mesti sy laju2 bukak blog korang..


blog2 nie smua lah yg hilangkan stress sy..
kadang2 smpai kua airmata sy gelak..
atleast blog bleh tenangkan sy bila sy ngh kusut~

antara blog yg wajib sy bukak~

blog kak vp and kak ceera ( wajib and ari2 bukak..kalu intenet lambt,dia tak kua pic..sy bace tulisan pun jadik la)
blog kak tijah ( yg nie kalu dia tak update blog dia...sy yg nek stress ok..sy plak tak sangka..tuan haji haziq pun bace blog kak tijah....im so suprise!!! )
blog kak di ( yg nie pun slalu buat sy gelak..tulis la panjang mana pun seentry..sy tetap akan habiskan!!)
blog kak ai ( sy suka tgk dia makeupkan org + tgk family dia..wanita gigih ok)
blog kak pija ( makanan!!!ohhh..sy sgt terpengaruh dgn pic2 makanan dlm blog dia...mula la sy memekak kat telinga azie ajak gi makan)
blog kak sz ( di tulis pendek2 je..tp tetap sy bace...)
blog kak ntahapa2aje.. ( baby dia so comellll...plus byk info menarik)
blog kak wanie ( suka tgk dia moody..hahaha)

dan beberapa blog yg len...
pendek kata panjang cite...smua blog yg ada dlm blog list sy tuh..kalu korang update mesti sy bace punya..samada sy tinggal komen atau tdak je..intenet kadang2 lembab..tu yg mls nk tinggal jejak...


tetapi!!
ada satu blog yg dulu penah buat hati sy terhibur...iaitu blog kak wos! dulu nma kak piah..pastu tuka wos!!
lama dh dia tutup blog dia..blog yg 1st dulu dh delete gamaknya...then lama pastu baru saya jumpa blog 2nd dia...kejab je sy dpt bace..pastu dia privatekan!!cisss ko kakk..smpai ati...tak invite sy pun...dan skangggg dia dh bukak blog baru...wakakaka~ tak dpt tahan nafsu memblog ye kak...haha~welcome back!!!
apa link dia?? cari sendirik~sy pun jumpa sendiri..so korng pun cari la sendiri...minggu lepas dia tinggal komen...terkejut beruk la sy!! gigih nie cari sbb dia guna anoynomous~~

dulu bace blog dia..buat pipi sy kembang ok...gelak punya psl..pastu sy pun dok cite ngn roomate plak..gelak lagi~ hilanggggg stresss aku kejab....apapun..welcome back kak!!! :-)



sy suka blog yg sempoi...yg tak sumpah2 org,..yg tak berlagak...yg tak maki2 org..
lagi satu..kebanyakn blog yg sy bace smuanya bloging dgn ikhlas..bukan duit semata..
mcm tu baru best..nie kejab2 maki org..kejab2 sumpah org..me dont like..
kalu nk share stress takpe..nie yg maki2..and rase dia always rite..


notes : dulu sy suka bace novel..tp skang sy dh tuka..suka bace blog plak!! pas tu mlm2 en azrap la kena dgr apa sy nk cite...tadahhh je telinga dgr awek dia membebel....tata~

5 comments:

=sz= said...

ahahaaa..
blog hakak pun masuk list ye...
sebenarnya tulis ikut "dan" je tu..tu yg jadik pendek2... :p

akak suka baca blog aida sbb remind me allllll da sweet sour story mory zaman kegemilangan dulu..kuikui...nak feeling2 muda remaja :p

CiK AiDa said...

hahaha~wajib la masuk!!sy pun nk jd mcm akak..nk smbg blaja pai phd~~ and mmg cite2 sy nk jadi lecturer pun..doakan sy~ aminnnn...

usia je makin berganjak..hati tetap muda remaja kan...kan..heheh~

Anonymous said...

Oh Our God (bak kata johan raja lawak)
tima kasih dik. akak mmng baca blog awak. sbb mcm suwit2 jer bercinta gitu kan. tapi baca dendiam. pastu bila akak tulis balik blog maluw nak tegur2.so, jadi anon. tp awak jumpa. pitam kemaluwan.gitu.

haa.. pasal yg akak komen kat entry sebelum nih, kalau berminat nak cuba pm akak kat fesbuk ok? akak dah rekues nak jadik friend awak.
hikhikhik(rasa sangat kiut bila gelak cengini. hikkk)

kakwos

mekchu said...

aida.. blog mekchu? hahaha perasan....

sebenarnya jmpa blog aida ni lepas tgk top referral kat nuffnang.. nmpk ada 37 hits datang dari blog aida ni.. terus laju2 masuk sini.. tatau la kalo error ke apa kan.. anyway, salam kenal & janji mekchu akan datang lawat lagik.. hehehe..

CiK AiDa said...

kak wos : will pm u bout this.. ( eceh...omputih plak ) tak yah jdi anon...akan ku cari ke lubang cacing...cer tgk kak tijah..ilek cool je dia..walaupun dh tak jdi bloger tegar lagi..hik2..

mekchu : kak..sy dh abs khatam blog akak dh..hahaha~ last month kot rasenya...sy khatam blog akak sama mcm sy khatam blog kak jemah masa sy mula2 jumpa dlu..hehehe~ sy bertindak sbagi silent reader ajor..hehe~ btw..tak penah terserempak ngn akak kat seremban lagi..insyallah one day...