iklan-iklan~sila click

Tuesday, February 1, 2011

lelaki & merajuk

kes 1

kakak sepupu msg pagi2.
mintak tlg antakan nenek yg dia jaga kesuatu tempat.
kesian sgt.
so pegi tolong.
dlm keta im asking her...
"mana abg???" abg is refering to my cousin which is her husband.
" abg merajuk.dia balik umah mak dia..dia gaduh ckit je ngn akak.trus kua umah"
"whaaaaaaaattt?? mcm #@%#%#"


kesian ok.
anak2 ada 3.
dia kua siap bwk kunci moto skali.keta mmg sah2 la dia bwk.
siotttttttt je.
then sy msg dia.
" jgn buat keje gile ok!!"

euwwwwwww...
benci ok dgn laki mcm nie.
majuk je tinggalkan umah.
bia anak bini.ntah ada emergency mcm td ke.
apa ke...
terus rase nk tumbuk je cousin sndiri~
kesian kat anak2 ok ( tibe2 aida ada sifat2 keibuaannn ok..haha)


msa anta balik.
sy bgtau
"kak nnty msg la abg.pujuk dia balik...susah kalu pape"
see??pompuan jgk nk kena pujuk!
heloooo man~ tak gentleman langung~
pk anak2 bleh tak?



kes 2

ada sorg makhluk Allah bernama en azraf.
majuk satu hari suntuk smlm.
kes nye simple.
sy merajuk.dia tak berjaya pujuk.
then end up dgn dia pun majuk skali!


actually,
dh one week sy majuk.
reasonable ok nape sy majuk which tak mo cite kat sini.
tersentuhhhh ok hati!!terasaaa sgt2 ok dgn perangan dan hobi baru dia.
so sentaaaaaaap!!


end up dia majuk!
then sy kena pujukkkkkkkk!
cissssss~
rase nk terminate je line hp ngn dia.
komen2 ngn akak en azrap.
bleh la legaaaaaaa sikit.
atleast tau dia still idup!!!cissssss la abg~


the best part.
sama2 ngutuk en azrap ngn kak dia.
layan kak paah yg masuk air tu leh wat sy gelak pai kebasss pp ok.
tpppp.
non ado la sy nk pujuk that day gak!
hati panassssssss nie~~


tp bila dh ok.
sy tnya dia wat apa satu hari smlm?
tau dia ckp apa??
dia gi mandi air panaaaaaaaas!
wah2...sy mcm org gilak.
nk tido pun susah ( tulah.ego lagi kan..ego nk hebattt je)
dia sedap2 gi mandi air panassssssss ngn kwn2 dia.
cissss~
dia cite ngn tnpa rase bersalah.
"yelah..abg tension.abg kua lah"
cisssssss~rase nk telan je dia~


tp smlm
sy mmg dh 70% nek hantu la.
ilang sabar dh kot.
cuma hantu kak limah tak msuk dlm bdn je lagi.
kalu tak apa jd pun tak tau la~


yer ulosss.
lagi nk dkat 3 tahun nie.
lgi HEBAAAAAT cabaran ok!
nie bru couple.
blum kawennn lagi tuh ( ayg nk kena pk 80x ok)
takde rase rindu apa kejadah tu der.
rase nk serangggggggg je.
gile kan?


ok.
kesimpulan.
sy benci lelaki merajuk.
sbb ia sgt buruk and kasar ok!
kalu pom majuk cam sweet la jgk kan...kan..kan... ( sweet kepla otak ko la aida : kata en azrap..haha)


ahhh..
tak kira.
lelaki majuk tetap burukkk!!


terus sy ckp.
nnty kwen sy nk duk n9.
so kalu dia majuk sy leh balik umah mak sy!!!
tahu pun dia sengehhh2...

ptg td cousin len plak msg.
ajak teman gi kedah umah bakal mak mertua dia.
trus sy jwb.
"say no to kedah..ya tgh peranggg ngn azrap nie"
anginnn je dia...
goodluck angah~dun wory..azrap kata org kedah baik2 ( smbil taip smbil rase nk muntah..haha~)

nota : kadang kan ok je layan kerenah dia.kdg2 rase sakettt nya hati.seb bek n9 ngn kedah tu jauh ok..nasebbb baikkk"

No comments: