iklan-iklan~sila click

Wednesday, March 16, 2011

final exam final semester

esok baru terhegeh2 nk balik muadzam shah!
byk benda jdi few days nie.hopefully mak sy cepat2 sihat.
sbb tak suka bila mak sy ckp dia sakit.nnty sy tak senang duduk.
tomoro ada apointment ngn doctor pakar.
hopefully smuanya lancar~


final exam start 21hb.
jadual tak la pack sgt.sy suka
tp yg gelabah skang nie.sy tak start study satu hape pun.
cissss la...byk sgt benda nk buat.so sy mmg tak smpat nk fokus study.
sy kalu study.dh pegang buku.mmg mls nk pkir benda lain dh.
mmg bgun utk ke toilet.solat.and gi makan.
tgk tv pun smbil2 lalu nk sidai baju kat balkoni.tu pun otak tgh pk2..
so start mlm esok.berhempas pulas la ko aida.
dpt la mata panda 2 minggu nie..haha~ nasib2.


WISH ME LUCK!!


sy suka dh nk abis semester nie.
ada 5 je paper tuk final exam nie~
tp sy sedey nk tinggalkan apa yg sy ada dlm 5 tahun nie~


doakan sy sihat tuk study and amik exam okeh~insyallah last paper sy 31st march nie...
doakan mak sy cepat2 sembuh sepenuhnya okeeeeh~ doakan dia tak kena wat pape operation yg besar2 okeh....


nota : byk rupanya harta benda yg sy beli ada kat umah kat muadzam tuh.bila dh di angkut balik.wow!byk nyeeee...dh takde space dh..ko bygkan..dgn brang2 dapur la..baldi smpai 3...dulu2 sy rajin masak.lesung batu pun sy ada tau nyaaaahhh...okeh.bubye!!

ops! sy on behalf en azrap nk ucapkan teme kasih byk2 wish bufday nie.ramai yg tanya psl kawen kan...hahaah~ insyallah.panjang umur + jodoh adalah la invitation nnty...eh.umur dia 28.tp bila org jumpa dia.sure org tak caya dia 28! sy mmg sakit ati btl la...bukan jeles.tp sakit ati dia brlagak ngn sy..ahahha~ mak sy sendiri kata dia nmpk muda dari sy...cissss...

1 comment:

teacher anis said...

good luck aida.moga berjaya dalam pertarungan terakhir di muadzam tu...