iklan-iklan~sila click

Friday, March 11, 2011

temuduga

akibat rajin yg amat sgt mengaply keje.
sy dpt 1 email tuk panggilan temuduga isnin lepas.
jawatan nya eksekutif finance di sebuah syarikat swasta di johor~

suka bila dpt panggilan temuduga tu.
tp apakan daya...nk ditemuduga khamis lepas.jam 9 pg.
sedangkan sy ada last presentation jam 2 ptg hari yg sama.
lagipun nun di johor sana~~
so sy anggap bukan rezeki sana~
teme kasih en apa ntah nama dia kerana pertimbangkan resume saya :-)

second email.
from company swasta jgk.
katanya berada dlm short listed.
akan diberi tahu kelak tarikh dan tempat temuduga~
company tu kat salak tinggi sana~
position : management trainee.


sebenarnya~
setiap kali dpt email from kakak2 or jobstreet ke apa..
sy mmg rajin apply.
tp sy lupa la...sbb byk jgk kan~
so bila sy dpt emaik tuk interview nie..
sy mcm blur..eh..bila aku apply nie~ bila nie???company nie wat apa ehhh???
muahahhaa~

apa2 pun.
sy skang tgh berperang menuju ke final exam yg terakhir..insyaallah~
so mmg kena fokus~
harap2 lepas final exam nie.ada lagi yg panggil temuduga~
komfemmm sy lajuuuuuuuuu je pegi~


plus~
sy nk kena baiki sikit2 lagi resume sy~ then bru sy gagahkan diri anta kat tmpat2 yg sy dh aim~hehehe~
mana audit firm kat semban nie nk pakai org??? sy available bulan 4 nie~
sy rinduuuuuuuuuuuu nk buat audit nie~ walaupun akan stresssss...tp sy suka! sy suka! satu cabaran yg best walaupun stresss!!

harap2 rezeki sy kat audit firm :-)

No comments: