iklan-iklan~sila click

Sunday, April 24, 2011

AF9

ok.sy mmg dh muak ngn AF.
tp jd excited bila tau nie AF yg terakhir~ so mmg expect yg terbaik dr ladang.
tp bila first concert.alahaaaaaaaaaiii...hancur hati!!
ntah papeeeeee...sgt ntah papeeeeee...
nape diorng nie yg terpilih..??
beribu2 yg dtg nie yg diorng dapat??


ok.takpe.kasi can diorng tunjuk bakat.
then sy leh terima sikit2..tp still tak puas ati ngn few of them.
which is sy rase mmg tak layak pun masuk ( ko ckp mcm ko terer eh aidaaa...ahahha)
yeahh...mmg lah diorng masuk tuk blaja vokal and all that.
tp nmpk sgt diorng takde kesungguhan...tak bg 100% commitment.and tak appreciate pun peluang yg dorng ada..
this is last AF..and come on lah..show somthing yg bombastic!
look at STACY , HAFIZ, AKIM ..masa time diorng..kita btl2 nmpk afford diorng...
nmpk kesungguhan diorng.time main..leh main..time perform...terasa....feel wey...yg nie smua failed wey~


byk sgt kelonggaran yg astro bg for AF9 nie..
nk kata stress terkurung smua..dh takde dh...at least leh tgk dunia luar.still know..what happen to the world.
kalu nk compare ngn AF dulu..diorng bertuah..but sy tak paham knp diorng tak grab chance yg ada~
some of them mmg ada suara la..but still jauhhhhhhhh sgt kena pegi..byk kena polish and all that..
mcm bdk2 yg dulu...2nd week kita dh nmpk belang and ada improvement...
but now...diorng btl2 kena work harder mcm sy work harder to get place in my fav bank..hahahaha~


seriously..
as a penonton and peminat AF berkurun yg lalu...
please give me somthing yg menghiburkan and WOW!!
every week sy expect diorng akan berubah and always set my mind yg diorng in learing process..
but please...kalu tiap2 minggu mcm nie...
abisss borehhhhh je astro wat mcm nie...
grab the chance la!! benda dh ada dpn mata..hadap and buat yg terbaik~~


psl ops gugur plak..
nmpk sgt astro dh nmpk yg dia slah pilih org.
and org pun dh merungut AF tak best smua.
so perkenalkan ops gugur nie...which is good...sbb muak dh tgk bdk2 nie men2 lam AF nie...
at least antara diorng ber4 yg nk masuk tu..ada la somthing wow from them yg i can see with my sepet eyes!
and dak2 AF tu mmg ada yg patut kuar...mmg tak deserve to be student AF pun sebrnya~
and now fida and hazama dh masuk.
hopefully diorng leh bg yg terbaik...guna peluang yg ada sebaiknya and buktikan dh tinggal berminggu2 pun still leh terbaik lagi...
and pada yg tak puas hati hazama dh jd artis pun leh masuk...hmmm..standard la...nie astro..penuh dgn strategi buat duit~ so terima je la..ada rezeki si fir tu nnty~

apa2 pun..
mmg puas bila yg patut kuar dh kuar~
sy mls nk tgk org yg lembik2...leleh2..tak kuat semangat nie dlm AF..
dan2 nk tarik diri la..rindu tunang la...apa la....buang masa....nah..sila jumpa tunang puas2...
and yg over confident buget suara power gile tuh..nah...get ur place over there!
tercabar dr segi maruah katanya...hello..kalu dh rase tercabar...wake up and do somthing la...
nie gedik2 gelak2 lagi wat pe...oh please la...
its not about maruah or apa...nie psl ko deserve ke tak duduk dlm  kotak kaca tu.thats it!!
and sy rase si aida tu ada suara..ada package..cume somthing wrong la..tak tau apa..
and dia bleh pegi..mybe jd hos rancangan masak2 or makan2 ke..ok la kan...glamss gak kan~  :-)
and next week..please kuar kan nera kalu dia tak improve jgk.
she need to work harder..bukan kena bg WOW performance je..tp kena bg BOMBASTIK performance bru dia deserve dlm tuh~ muka dh cantik...suara plak...ke sungai...
smua ada bakat...me and ainaa pun ada bakat ok..
cuma kena polish and sunguh2 la...hahaha~kalu tak bek jd mcm kitorng je..nyanyi dlm bilik~
sndri dgr..sndiri komen..sndiri kata sedapp...hahahha~

good luck lah tuk diorng!
please give somthing wow next week!! pleassee~

and to hazama and fida! all the best la~ fida tuh suara dia meletup!! meremang ok bla dia nyanyi mnggu lepasss...mmg feel.kita tgk next week okeh!

sekian.
sy taip nie mmmg ngah emo! and mmg mcm pom bru pas mkan tebuan..haha~
tp nie ikhlas..bukan kutuk kasi mati..cuma luahan perasaannn..
sbb frust la nyah..sungguh2 duk dpn tv.last2 nie diaorng bg~kecewaaa tauuu....


note : apasal mlm2 ada org jual kebab kat tepi track komplek belia dn sukan paroi2 tu..tak bgus btl.org dh senam elok2..kena plak tahan nafsu n hidung bau kebab best dia...cisssssss..tolong la bang! jual la tmpat lain!!! sy nk kurus nie...ada lagi 3 kg to gooo nie~~ pleaseee la~~~pleassse!!

1 comment:

rosdiana said...

kakros pun penah terfikir, aida ni jadik hos jln-jln carik mkn je la.. hahaha!

tapi kakros tak bekenan dgn Kay la.
apasal tah?