iklan-iklan~sila click

Monday, May 16, 2011

1st day

arini dimulakan dgn gelak2...dan gelak2...
lepas tu kaco2 ofismate...
pastu cite masak2 ngn kak lina..
kak wahida yg nk kua outstation pg td pun siap pesan...
"awak jgn buat ifis nie terbalik plak tau....."wakakakka~
me + wawa...mmg payah la..gelak tak bleh bla punya....



pgi td keje tak byk sgt...
keje ringan2 je..
briefing kejab psl keje...then supervisor kata skang smua inhouse je..
nnty akan ke JB outstation 2 minggu...yepeeee! leh jalan2 jugak...hahahha~
dgr feedback from senior, company kat JB nie senang je..
accountant dia sgt efficient so tak dtgkan byk msalah pada auditor...
then account dia mmg clean and cantik...
bgus2...lega sy dgr :-)
company nie famous jgk....kalu sy sebut nama..komfem korang tau..and korang semua pengguna product dia..or anak2 mesti guna product dia..
sy pengguna product dia since tadika lagi..hehhe :-)



ptg dh dpt client baru...
senang je tgk account dia td..
tp kalu tak balance gak..sy hentak kaki la..huhuhu~
1/2 jam duk dlm store cari working paper..
omg..nk ngis dh tak jumpa...
duk bersila selak satu2 bru jumpa...fuhhh..selamat :-)


esok sy akan ke fraser hills...

so zassss...tp mlm nie sy pk2 balik...
kalu rase2 tak best..kita zass ke genting jela...heheheh :--)



nota : pg td menggelabah cari bfs...kedai makcik2 yg kat area senawang tuh dh berubah tempat dia...adoiaiiii...last2 pegi drive tru mcd je..amik ko...pgi2 dh telan mcd :-)lunch kat kopitiam  ..not bad.

1 comment:

rosdiana said...

waw weee!
dah kerja!
tahniah!